Asus представи новата си серия ZenFone

2014-01-08 20:30:00
Asus представи новата си серия ZenFone
Снимка: Reuters

Asus е една от компаниите в технологичния бранш, която проби предимно със своите компютри. В последните няколко години обаче, тя ни предостави не малко интересни предложения в сегмента на таблетите и смартфоните. Няма как да не споменем прословутия Аsus Memo Pad или пък станалите хит PadFone и FonePad. След тях е време на една нова и по-добра линия — Asus ZenFone.

 

 

Тя ще предлага 3 вида устройства в зависимост от предпочитанията и бюджета на потребителите. Всички устройства ще разполагат с процесори Intel Atom и обновения потребителски интерфейс ZenUI. Ето и малко повече информация за отделните устройства:

 

Asus ZenFone 4

 

Логично, поглеждайки името веднага разбираме, че Asus ZenFone 4 ще притежава 4-инчов дисплей с резолюция от 800х480 пиксела, захранван от батерия със сравнително малък капацитет, само 1170 mAh. В устройството още може да намерите двуядрен процесор Intel Atom Z2520 на 1.2 GHz, microSD слот, 5 MP основна камера и VGA камера в предната част. Цена: 100 долара.

 

Asus ZenFone 5

 

Тук дисплеят е пораснал до 5-инчов HD екран. Интересното е, че той притежава IPS технология и опция за ползване с ръкавици или молив като стилус. Камерата е подобрена като основната вече е 8 МP, а тази отпред 2 MP. По-добър е и процесора — Intel Atom Z2580 на 2 GHz. Устройството притежава 1 GB RAM, microSD слот и 2050 mAh батерия. Цена: 149 долара. Цена: 199 долара.

 

Asus ZenFone 6

 

Това е перлата в серията на Asus. ZenFone 6 притежава 6-инчов IPS дисплей, 13 МР камера, а батерията е с капацитет 3230 mAh. Потребителите ще могат да избират вградената памет, като опциите са 8 или 16 GB. Наличен е и microSD слот. Процесорът и RAM паметта остават същите — Intel Atom Z2580 и 1 GB RAM.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия