Какво да очакваме от новия HTC One?

2014-01-06 19:31:00
Какво да очакваме от новия HTC One?
Снимка: htc.com

Тайванската компания определено има финансови затруднения, които силно я притесняват. Това обаче не и пречи да създава невероятно стилни и качествени устройства. Дали грозящата ги опасност от фалит не кара екипа на HTC да работи по-добре и да създава силно привлекателни и добре изпипани устройства. Съдейки по последния им флагман HTC One, можем да отговорим утвърдително. Сега идва въпроса, ще продължат ли тайванците с успешната серия и какво да очакваме от новия им модел?

 

 

HTC One 2, известен още като HTC M8 ще бъде наследника на обичания от мнозина One. Както се очаква, той ще бъде подобрена версия на предшественика. Явно този ход е доста успешен, защото все по-рядко можем да забележим ново откъм дизайн устройство. Компаниите търсят един определен вид, които до голяма степен се застъпва с този на конкурентите и след като успеят да го намерят и същевременно да се хареса на потребителите започват серия от еднакво изглеждащи устройства, но различаващи се по характеристики.

 

Е, това ще направят и от HTC и няма как да ги виним, предвид, че HTC One е може би най-добре изглеждащия смартфон на пазара. Новият HTC M8 отново ще има алуминиев корпус и стерео говорители. Дисплеят, камерата и процесора обаче ще претърпят промени.

 

Новият флагман, който очакваме съвсем скоро, ще увеличи размера на дисплея си до цели 5 инча и ще бъде Full HD. Респективно, заради него ще се увеличи и капацитета на батерията достигайки до 2900 mAh. Устройството ще разполага и с новия чипсет Snapdragon 805 и 2 GB RAM.

 

Според запознати най-голяма промяна ще претърпи камерата на умното устройство. Тя, освен, че ще увеличи резолюцията си спрямо предишния модел, достигайки до 6 или 8 МР, най-вероятно ще предлага и опция за ползване на два различни обектива — един за стандартни условия и втори за снимки при ниска осветеност. Разбира се UltraPixel отново ще присъства.

 

Всичко това обаче все още не е официално потвърдена информация, но всичко звучи доста реално, така че на практика очакваме само потвърждение от тайванците. А кога ще стане това? — предстой да разберем, но най-вероятно ще е след не повече от месец, два.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия