Ще има ли нова Samsung Galaxy серия?

2014-01-02 17:30:00
Ще има ли нова Samsung Galaxy серия?
Снимка: Reuters

Ако до преди няколко години последен писък в модата беше да притежаваш умно устройство, създадено от технологичния гигант Apple, то в последните години корейската компания Samsung спомогна тази мода да стане все по-бледа и бавно започна да измества известния iPhone със своите устройства от Galaxy S серията си.

 

 

Тази серия, може да се похвали с изчистен дизайн, който до голяма степен приличаше на този на iPhone, но корейците заложиха на големите размери и потребителите приветстваха това решение. Освен дизайна обаче, Galaxy S устройството може да ви предложи и невероятни характеристики, които винаги са последен връх на технологичния гений. Не малко са и иновациите внедрени в смартфоните от серията, които заедно с невероятните възможности на операционната система на Google — Android правят телефоните неустоими за множество потребители.

 

Въпреки множеството си привлекателни предимства, устройствата на корейците имаха един незначителен, но важен за някои от потребителите, недостатък — пластмасовите корпуси. Явно корейците са си взели забележка, защото има доста слухове за нова по-добра серия от смартфони, която ще се нарича Samsung Galaxy F.

 

Според неофициална информация устройствата ще бъдат с метален корпус, което е новина, която чакаме от години.Според мнозина премиум устройство е недопустимо да бъде с пластмасов корпус и като че ли слухове изглеждат доста логични.

 

Някой смятат, че освен корпуса промени ще има и по-други характеристики, като един от най-интересните виждания са, че Samsung ще избере Galaxy F (SM-G900F) да бъде с по-добра камера и 2k дисплей, а пък предстоящия Samsung Galaxy S V с 1080р.

 

Какво обаче ще се случи, предстои да разберем само след няколко месеца. Вие как мислите, добра ли идея е новата Samsung Galaxy F серия и ще измести ли Galaxy S от светлините на прожектора?

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
OoVasKoO
преди 10 години

***! Кому е нужно ве?


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия