Искате ли да слушате музика на телефона си от YouTube без видео — вижте как

2014-01-05 14:00:00
Искате ли да слушате музика на телефона си от YouTube без видео — вижте как
Снимка: techtreme.com

Днес, единици са хората, които не притежават смартфон. Тези устройство до толкова навлязоха в ежедневието ни, че на практика всяко едно решение в живота ни мина през тях. Чрез умните устройства не само разговаряме с близки, познати и непознати, но и се забавляваме — гледаме филми, видеоклипове, играем игри, слушаме музика и много други.

 

 

Доказано е, че музиката е един от най-добрите начини за релаксиране и получаване на нужната ни почивка през деня. Освен ползотворно отърсване от ежедневните задължения, музиката успява да развива и интелекта ни и да направи деня ни една идея по-добър. Поради тези причина много от нас никога не спират своя саундтрак.

 

Един от най-разпространените начини за слушане на любимите ни хитове е през популярния видео портал YouTube. Именно той накара милиони да забравят за свалянето на песни и поради тази причина много от нас са до голяма степен зависими към него от музикална гледна точка.

 

Когато вземем смартфона си обаче е трудно да слушаме музика от порта по ред причини — хабим изключително много батерия, тъй като екранът бива активно използван, клиповете гълтат доста голям процент от пропусквателния капацитет на интернет връзката и още много други.

 

Поради тези причини повече потребители до скоро залагаха на радио или на парчетата, които имат в телефона си. Това се случваше, преди да се появи удобното приложение, носещо името uListen.

 

Иновативното приложение успява да възпроизведе единствено аудиото от избрания от вас клип във видео портала. По този начин не хабите батерия, тъй като видео не се възпроизвежда, а също така не "задръствате" интернет връзката си, тъй като възпроизвеждането изисква много по-малък пропусквателен капацитет.

 

Друго предимство е, че може да заредите няколко парчета докато сте си вкъщи и използвате собствената си Wi-Fi мрежа, които да слушате по-късно, така ще спестите пари за интернет, или пък просто ще имате по-дълго по-висока скорост на интернет, ако сте с неограничен такъв.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
8bit
преди 10 години

Spotify ...


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия