Най-исканите технологични подаръци за Коледа

2013-12-17 18:30:00
Най-исканите технологични подаръци за Коледа
Снимка: Reuters

Коледа е един от най-невероятните празници в годината, успяващ да събере и най-разкъсаните семейства. Коледният дух сътворява чудеса и предизвиква милиони усмивки. Не са малко и хората, които се превъплътяват в образа на белобрадия старец – дядо Коледа. А кое е най-хубавото на дядо Коледа – че носи подаръци. Сигурни сме, че и вие имате нещо на ум за своя подарък, затова ви съветваме бързо да му напишете писмо, като се уверите, че ще достигне, до когото трябва. Ако все пак не сте измислили, вижте кои са най-желаните технологични подаръци за тази година:

 

 

Смартфон

 

Както може би мнозина от вас се досещат умните устройства успява да запазят относително големия си дял на търсене от страна на потребителите в технологичния бранш. Всеки 10 иска нов смартфон, като все по-често се забеляза прицелване в скъпите и високотехнологични устройства, предлагащи огромна гама от функции и невероятен дизайн.

 

Лаптоп

 

Втори в класацията са лаптопите. Устройствата, които убедително започват да изхвърлят настолните компютри от живота ни, са желан подарък от мнозина. Бързото развитие на технологии, успява да предложи на пазара невероятни лаптопи, притежаващи мощен хардуер и същевременно на достъпни цени. Помислете дали няма нужда от ново устройство и не забравяйте да спомене в писмото до дядо Коледа, че всъщност лаптопа ви трябва заради многобройните домашни и проекти в училище, по този начин шанса ви се увеличава.

 

Конзола за игри

 

Третото място се отрежда на конзолите за игри. Все повече хора си мислят, че тези технологични изобретения ще останат в историята, но не малко статистики успяват наистина убедително да ги опровергаят. Фактът, че конзолите за игри заемат почетното трето място в класацията с най-искани технологични подаръци е наистина показателен.

 

Таблет

 

На четвъртото място, изоставащи с наистина минимални проценти се нареждат таблетите. Заедно със смартфоните те получават наистина невероятно развитие, а пазара им се разраства все повече. Може би ако нямаше конкуренцията на мобилните телефони, които до голяма степен припокриват качествата им, то със сигурност таблетите щяха да бъда на едно от първите места.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия