Очакваме Moto G на 13 ноември

2013-11-07 19:00:00
Очакваме Moto G на 13 ноември
Снимка: Reuters

Новият смартфон на Моторола се казва Moto G и вече има официална дата за анонсиране. Тя е 13 ноември. Очакваме тогава да видим на живо дългоочаквания модел, който бе представен като изображение само в сайта на компанията.

 

 

Moto G ще трябва да има 4.5" HD дисплей и 8 GB вградена памет. Очаква се да разполага и с мощния четириядрен 1.2 GHz процесор от Qualcomm, основна 5 MP камера и предна 1.3 МР. Като цяло според технологическите характеристики, а и според самата компания Moto G ще бъде нискобюджетна версия на Moto X.

 

Чрез новия си модел Motorola, която наскоро стана собственост на Google, се опитва да привлече вниманието на потребителите, като смята да им покаже, че може да бъде в крак с новите технологични тенденции и нейните смартфони не са по-малко добри от на останалите компании.

 

Интересен факт е, че въпреки, че Google притежава Моторола, версията на операционната система няма да бъде най-новата — KitKat, a по-старата Jelly Bean. Друго, което много хора се питат, е дали Moto G ще притежава интересната опция за индивидуален външен вид. За сега отговор няма, но се надяваме иновативната възможност да не остане запазена марка само за Moto X.

 

Дали нискобюджетния смартфон ще бъде достатъчно успешен, че да превърне Motorola в значително име в технологическия бизнес, според потребителите, предстои да разберем.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия