Кои са любимите джаджи на мъжете?

2013-10-29 14:57:00
Кои са любимите джаджи на мъжете?
Снимка: Dreamstime

Мъжете никога не порастват. И като малки, и като възрастни те се радват на играчки. Разликата е там, че с времето играчките им стават все по-скъпи. Все пак технологиите в днешно време не са евтино удоволствие.

 

Но какво точно радва мъжете и им доставя удоволствие? Вижте кои са любимите приспособления на представителите на силния пол:

 

 

Наскоро направено проучване показва, че мъжете не могат да живеят без съвременните високотехнологични придобивки и без техните стари помощници като сгъваемото ножче и тирбушона. По-младите господа, разбира се, предпочитат да използват геймърски джаджи, докато по-възрастните залагат основно на електронните четци и градинските инструменти.

 

Представителите на силния пол, които вече са навършили 30-годишна възраст, държат да притежават челни лампи, сателитни навигационни устройства и електрически инструменти.

 

Мъжете над 40-годишна възраст имат нужда от приспособления, които им помагат за поддържане на добрия външен вид и им осигуряват комфорт. Представителите на силния пол, които навлизат в петото десетилетие от живота си, посочват като свои любими приспособления затоплящата седалка на тоалетната чиния и ножичката за подстригване на косми в носа.

 

И момчетата, които се намират в тийнейджърска възраст, си имат своите предпочитания. Младежите са пристрастени към смартфоните, игровите конзоли и айподите. Тези, които вече са навършили 20-годишна възраст, се стремят към по-голямо удобство и затова предпочитат да използват геймърски столове и да имат мини-хладилник под ръка.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия