Електронните джаджи също "ходят" на почивки и екскурзии

2013-03-15 11:16:00
Електронните джаджи също
Снимка: Dreamstime

От време на време хората имат нужда да ходят на почивка, за да релаксират и да съберат сили. С няколко думи – да презаредят батериите. Интересен е фактът, че електронните джаджи също „ходят“ на почивки, пише в. „Daily express“. Причината е, че повечето хора не тръгват на път, без да си вземат няколко важни за тях електронни устройства.

 


 

Наскоро направено проучване показва, че 33% от хората не тръгват на път без таблет, лаптоп или смартфон. Най-важното приспособление за хората все още си остава фотоапаратът. Цели 52% от хората задължително носят със себе си и служебен телефон. Над 60% от участниците в анкетата не тръгват на път, без да си вземат гримове и приспособления като маши, преси за коса и т.н.

 

Според психолозите хората трябва да се отучат от навика да пътуват с любимите си електронни джаджи. Все пак почивката е за разпускане, а това не се случва пълноценно, когато човек има постоянен достъп до интернет и социалните мрежи. За да може човек да си отпочине качествено, той не бива да научава новините, било то приятни или не.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия