И ти ли използваш мобилния си телефон, докато правиш секс?

2013-07-12 15:02:00
И ти ли използваш мобилния си телефон, докато правиш секс?
Снимка: Dreamstime

С течение на времето мобилните телефони навлизат все повече в живота ни. За някои хора те дори са станали неразделна част от ... интимния им живот. Уж по време на секс двама души трябва да са насаме и да се отдадат един на друг, но явно този начин на мислене е останал в миналото. Резултатите от наскоро направено проучване показват, че 20% от жителите на САЩ използват смартфоните си по време на секс, пише в. „Daily mail”.

 

 

Най-привързани към модерните телефони са потребителите между 18 и 34-годишна възраст. След като навършат 35 години хората стават по-зрели и мислят повече за половинката си. Тогава едва 10% от американците използват смартфона си, докато правят секс.

 

Всеки знае, че е опасно да се разговаря по мобилния телефон, докато се шофира. Въпреки това 55% от анкетираните споделили, че използват GSM-а си, докато карат. 12% пък се похвалили, че са толкова сръчни, че вече използват смартфона си, докато са в банята, без да го намокрят или изпуснат. 33% от жителите на Америка редовно използват мобилните си телефони, докато са на кино или театър, а 19% си позволяват да го правят и по време на църковни служби. Цели 79% споделили, че никога не се разделят с любимия си смартфон на повече от метър.

 

А ти зарибен/а ли си?

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Teen
преди 10 години

Страхотна тема за тинейджъри ... ние всички сме по на 30 и сме толкова напреднали в живота, че дори и използваме смартфона по време на секс :)

JDeel
преди 10 години

Да се отбележа като представител на тези, които още нямат смартфон :DНастоящата ми вече стара нокийка още върши работа ако трябва на някой да му звънна, какво от това че не мога да размествам картинките на дисплея й с пръстче :)


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия