Кои са най-отблъскващите неща по време на секс?

2013-04-12 14:59:00
Кои са най-отблъскващите неща по време на секс?
Снимка: Dreamstime

Сексът е удоволствие. Но понякога то може да бъде помрачено, ако някой от представителите на двата пола се държи по начин, отблъскващ другия. Тези неща могат да бъдат както физиологични, така и на психическа основа. Вижте кои са онези неща, които са най-дразнещи:

 

На първо място се нарежда егоизмът. За да бъде един секс наистина хубав и удовлетворяващ, той трябва да бъде споделен и да носи удоволствие и на двамата партньори. Никой човек не обича да прави любов с егоист. Затова не се дръжте егоистично в леглото, ами започнете да се раздавате за партньора си.

 

 

Има много проучвания, посветени на великата G точка. Дали ще вярвате, че тя съществува или не – решението е важно. Но, мъже, запомнете, че на никоя жена не й доставя удоволствие да бъде нещо като опитно зайче – тоест да лежи в леглото и вие да се опитвате да откриете къде е тази прословута точка. Вместо да концентрирате вниманието си там, по-добре се постарайте да й доставите максимално удоволствие. Не е нужно да намерите G точката й, за да остане доволна от секса, който правите.

 

В днешно време голяма част от хората, особено младежите, не могат да се откъснат от мобилния си телефон. Той е техният най-добър приятел. GSM-ът обаче трябва да бъде out от играта, когато стане въпрос за секс. Дори да чуете да звъни, дори да се сетите, че имате да проведете важен телефонен разговор, в никакъв случай не посягайте към мобилния си апарат. Това е изключително невъзпитано и ще направи лошо впечатление на интимния ви партньор.

 

Хубаво е човек да изразява чувствата си. Затова не бъдете пестеливи откъм звуци по време на секс, но не се престаравайте, за да не си помислят съседите, че до тях са се нанесли порно актьори. Нека стенанията бъдат в границата на разумното.

 

На почти всеки му се е случвало да му се доходи до тоалетна, малко преди или по време на секс. Това определено не е най-подходящият момент, но от друга страна човек няма как да се отпусне и да се наслаждава на случващото се, ако не посети тоалетната. Колкото и да ви е неприятно, пуснете половинката си да задоволи физиологичните си нужди.

 

Понякога бързият секс е изключително възбуждащ, но друг път е леко обиден. Жените обичат любовната игра и им става криво, когато техният партньор редовно я пропуска. Правете секс набързо, ако има причина да бързате, в противен случай отделете достатъчно време на половинката си. За някои жени любовната игра е по-хубава и приятна от самия сексуален акт.

 

Хубаво е човек да познава партньора си, за да знае какво може и какво не може да си позволи в леглото. Някои хора обичат да бъдат обиждани по време на секс, но други го смятат за нещо неприятно и унизително. Не използвайте груби думи, ако не знаете какво е мнението на партньора ви относно тях.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия