Бавният интернет у дома - повод за скандали у хиляди семейства

2013-06-12 12:31:00
Бавният интернет у дома - повод за скандали у хиляди семейства
Снимка: Dreamstime

С течение на годините интернетът стана все по-бърз и по-лесно достъпен и съответно изискванията на потребителите към него се повишиха. Статистиката показва, че милиони души се ядосват, когато интернет връзката им е бавна. Често се случва да хвърлят предмети по компютрите си в изблик на гняв, пише в. „Daily Express“.

 

 

Семействата винаги намират за какво да се скарат, но в последно време основната причина за разправиите е бавният интернет. Човек се изнервя и започва да си го изкарва на хората, които са около него, а у дома това е семейството.

 

Всеки ден човек прекарва 13 минути, чакайки да заредят уебсайтовете, които посещава, което се равнява на 11 дни годишно. 10% от потребителите на интернет се изнервят, когато интернет връзката им се разпадне. Близо 15% от хората се притесняват повече дали имат интернет у дома, отколкото дали ще пропуснат важен семеен празник.

 

Най-често хората се ядосват, когато интернет връзката им се разпадне, докато пазаруват online или докато гледат телевизия в мрежата.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Anonymous745
преди 10 години

Аз моят лаптоп съм му изтрил боята на едно място от блъскане точно заради бавен нет. И туктаме някоя счупена част :Д


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия