5 зодии, чиято целувка е вълшебна

Вижте кои са те

2023-08-29 18:00:00
5 зодии, чиято целувка е вълшебна
Снимка: iStock/helivideo

Целувката на тези зодии просто е магия. Те са чаровни, страстни, умеят да флиртуват, да омайват, но са и чувствени, емоционални. Целуват се страхотно, сякаш светът около вас започва да се върти, докато се целувате с тях. Ето кои са, според "Lifestyle Asia".

 


Овен

 

Овенът ще ви изненада, що се касае до целувките. Тези зодии не биха вложили много усилия, ако не ви харесат, съответно - не биха ви целунали, или поне не толкова страстно и добре. Но, ако искат да ви целунат, ако са пленени от вас, ще разберете какво означава майсторска, страстна целувка. Те влагат сърцето и душата си в целувката и определено тя не е фалшива. Може да ви целунат нежно, докато шофират или пътувате, да ви целунат страстно и агресивно в дъжда, да дойдат пред дома ви само за една страхотна целувка.

 

Телец

 

Телците са много чувствени зодии и не е изненада, че са в списъка. Целувката с тях ще е именно такава - чувствена, нежна, емоционална, но и страстна. Тя направо ще ви разтопи! Тези зодии много добре усещат какво иска партньора, знаят как да създадат такова настроение, което да подготви за сладострастната целувка. Ако са ви се доверили и сте предизвикали интереса им, ще усетите истинско вълнение и тръпка, когато те ви целунат. Целувката е някак интимна, сакрална, но се усещат химията и привличането.

 

Рак

 

Ако искате да овладаете изкуството на съблазняването, учете се от Раците. Тези зодии несъмнено ще преобърнат света ви с емоционалната си целувка и вие ще копнеете за още целувки. Раците са сякаш от друг свят, от миналото, копнеят за здрава, продължителна връзка и семейство. Влагат всички тези чувства и мечти в целувката. Може да чувствате, че се давите от емоции и да поплачете от радост, когато те ви целунат. Като приказка е, като герои от стар романтичен филм ще сте!

 

Лъв

 

Ако харесвате дразненето, изкушението, съблазняването, които бавно водят към дълбока, огнена и страстна целувка, Лъвовете са вашите хора. Те имат огромно желание да оставят тръпката си доволна и се раздават. Целувката им е просто перфектна, няма да имате забележки, ще ви се стори като от филм! Лъвовете са горди, не допускат да се представят зле, ще ви омаят с уменията си. Поемат инициативата, страстни са, настоятелни, но и забавни. Това прави целувката игрива, леко драматична, но и много красива, страстна.

 

Риби

 

Рибите са такива романтици по душа, че изобщо не е изненада колко вълшебна е целувката с тях. Те са мечтатели, имат богато въображение, ще измислят целувка от приказките - на романтично място, в дъжда, след голям скандал или изненадващи разкрития. Те изразяват чувствата и любовта си с целувки, а тези зодии са много чувствителни и емоционални. Едновременно са нежни и страстни. Първо целуват бавно, после целувката става напрегната и дива, завладява ви. Целувката им е като магия!

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия