Седмичен любовен хороскоп 13-19 септември

Ето какво ви очаква в любовта през периода

2021-09-13 18:00:00
Седмичен любовен хороскоп 13-19 септември
Снимка: Pexels

Овен

 

Събитията ще са нееднозначни и част от тях трудни за възприемане. Приемайте ги философски и не прехвърляйте проблемите си „от болната глава на здравата“. Да споделите грижите с любимия човек не означава да очаквате готово решение. Ако сега развалите отношенията, възстановяването им ще е трудно.

 

Телец

 

Проявете инициатива за реализация на всички промени, които имате желание да се случат с изключение на тези от личен характер. Оставете за сега любовната си връзка такава, каквато е. Опитът да внесете нещо ново в отношенията няма да е нищо повече от автогол.

 

Близнаци

 

Ще се наложи да се мобилизирате и да се справите с поредица конфликтни ситуации. Отстоявайте позициите си, но любезно и с позволени средства. Не хитрувайте. В края на седмицата обстановката ще е по-спокойна. Ако имате спорни въпроси с любимия човек, организирайте разходка, излет сред природата и ги коментирайте „на четири очи“.

 

Рак

 

Ако сте в конфликт с приятел/ката си, постарайте се да уредите въпроса още в началото на седмицата. Проявете инициатива за сдобряване и готовност за компромиси. Направите ли го, връзката ви ще премине на съвсем различно ниво. Ще се изпълни с много повече взаимност и разбиране.

 

Лъв

 

Не е подходящо да обсъждате важни въпроси с половинката си. Ограничете разговорите до познатите и предпочитани теми, които не създават напрежение. Актуални, а и неотложни, ще са въпросите за текущите ви задължения, а не за перспективата на връзката ви.

 

Дева

 

Представителите на вашия знак ще се разделят условно на две групи: тези, които ще преживеят ново начало и тези, на които ще се наложи да се разделят с нещо, с което са свикнали. Не се отказвайте от неочаквания старт, колкото и странен да изглежда. И от друга страна не отъждествявайте раздялата непременно с конфликт.

 

Везни

 

Ако разговорите с любимия човек непрекъснато завършват или с мълчание, или с неяснота, или с постъпка, която ви създава чувство на вина, приемете го като сигнал, че „нещо не е както трябва“. Останете всеки сам със себе си един-два дни, дайте си „почивка за подреждане на мислите“. И двамата ще установите, че е било не само полезно, но и приятно, че е лесна тактика за уеднаквяване на целите.

 

Скорпион

 

Използвайте въображението и на чаровната си усмивка. Каквито и разправии да е имало между вас и половинката ви, в състояние сте да го/я накарате да ги забрави. Ако пък все още не сте попаднали на сродната си душа, то вероятността пътищата ви най-после да се кръстосат никак не е за пренебрегване.

 

Стрелец

 

Ще се появи човек от миналото. Не зацикляйте върху старите си рани. Мислете за бъдещето. Вместо на спомените, посветете се на мечтите си.

 

Козирог

 

Поведението на половинката през тази седмица може да ви се стори доста странно. Опитайте се да разберете какви сигнали ви изпраща. Ограничете контактите с непознати, за сметка на времето, в което сте двамата заедно. Ще откриете черти на характера му/й, за които не сте и подозирали.

 

Водолей

 

Околните непрекъснато ще се опитват да се набъркват в личните и по-конкретно в романтичните ви отношения. Или ще ви съветват, или ще ви занимават с клюки, които никак няма да ви допаднат. Игнорирайте ги и си организирайте кратко пътешествие с приятел/ката си, където ще сте само двамата. Посветете времето си един на друг, за да разберете до колко са силни чувствата ви.

 

Риби

 

Не се насилвайте да правите неща, които не ви харесват, само защото той/тя ви поставя непосилни задачи с идеята да доказвате силата на любовта си. Веднъж допускайки да ви манипулират, рискувате да се превърнете във „вечния потърпевш“. Една мъдрост гласи, че „любовта иска жертви“, но никъде не се твърди, че трябва да вървите срещу себе си.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия