Нещата, които показват, че ТОЙ има и друго момиче в живота си

2016-12-23 11:25:00
Нещата, които показват, че ТОЙ има и друго момиче в живота си
Снимка: iStock

От известно време излизаш с едно момче, но последните няколко седмици интуицията ти подсказва, че нещата между вас не са наред. Виж няколко неща, които показват, че ти не си единствената жена в живота му:

 

Прави ти прекалено много подаръци и изненади – ако е такъв от самото начало, значи няма какво да те притесняваш. Но, ако го прави отскоро и прекалява с вниманието, което ти обръща, най-вероятно го гризе съвестта и той се опитва някак си да изкупи греховете си.

 

Не иска да оставате насаме – преди той правеше всичко възможно да останeте двамата заедно, да се гушкате, целувате и да правите секс. От известно време насам обаче той предпочита да прекарвате времето си в компанията на неговите или твоите приятели. Вече не те кани на гости, не идва у вас и не повдига въпроса да ходите на почивка извън населеното място, където живеете.

 

 

Обръща повече внимание на визията си – преди не ходеше по магазините, носеше едни и същи дрехи, не му пукаше какъв парфюм използва, не ходеше на фризьор често и т.н. В последно време обаче ревностно се грижи за външния си вид и определено изглежда по-секси от преди. За съжаление, той не се старае заради теб, а явно иска да привлече вниманието на някоя друга.

 

Много е внимателен към твоите желания – ако той се държи с теб така, както се е държал в първите дни на връзката ви, то е напълно възможно да ти изневерява. Доскоро ти е отнемало много време да го убедиш да отидете на кино и да гледате някакъв романтичен филм, докато сега той сам ти предлага да те заведе и като цяло се опитва да прави всичко, което знае, че харесваш. Причината за промяна в поведението му е, че се опитва да успокои съвестта си чрез излишно внимание.

 

Настроението му е променливо – в един момент е адски нежен, а в следващият е хладен и дистанцират. Виждате се и той е много усмихнат и щастлив, а половин-един час вече изглежда тъжен и депресиран. Ако това се случи 1-2 пъти, не се притеснявай, всеки има кофти дни в живота си. Но, ако продължи повече пъти, определено има нещо нередно.

 

Почти не си говорите – е, не си мълчите, когато сте заедно, но вече липсват задушевните разговори, които преди водехте с часове. Той вече не се интересува от твоите чувства и емоции и също така вече не ти споделя нищо за своя живот. Мъжете, които изневеряват, често се изолират и заключват в себе си.

 

Станал е страшно избухлив и нервен – всичко, което му кажеш, го дразни и той се обижда от какви ли не дреболии. Всъщност той не приема навътре думите ти, а по-скоро ти разиграва сцени, за да може след няколко дни/седмици да ти каже, че иска да се разделите, защото в последно време хич не се разбирате.

 

Вече почти не правите секс – преди той не те оставяше на спокойствие, а сега постоянно е зает или уморен и отлага секса за друг ден, който така и не идва. А ако все пак се случи да правите секс, ти забелязваш, че на него не му е хубаво, както преди и сякаш мисли за нещо друго, а не за това, което се случва в леглото.

 

Ревнува те повече от преди – причината един мъж да започне да ревнува е, че самият той е започнал да изневерява. Не се залъгвай, че щом те ревнува, значи те обича. По-скоро се замисли дали не ти изневерява и не се притеснява, че и ти го правиш.

 

Той вече не говори за общото ви бъдеще – преди си правехте планове за Нова година, Св. Валентин, следващото лято и т.н. В последно време обаче, когато ти се опитваш да заплануваш нещо заедно с него, той ти казва „Ще го измислим, има време”. Явно в главата му се върти идеята да се разделите.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия