Как да разбереш, че ТОЙ ти изневерява

2016-11-30 10:27:00
Как да разбереш, че ТОЙ ти изневерява
Снимка: iStock

Понякога колкото и да е хубава една връзка, може да се стигне до изневяра. Причините могат да бъдат най-различни. Тук обаче няма да говорим за причините поради които мъжете изневеряват, а за нещата, които ги издават. Виж кои са те:

 

Обръща повече внимание на външния си вид от преди – няма нищо лошо, когато един мъж се грижи за външността си, но е съмнително, когато го започне да го прави изведнъж, а доскоро не е обръщал внимание нито на дрехите си, нито на прическата. Странно е до преди няколко седмици биреното коремче да не му е пречело, а от няколко дни да се храни здравословно и да прекарва по няколко часа във фитнес залата. Нещата стават още по-съмнителни, ако забележиш, че се грижи за маникюра си и се интересува от своята прическа.

 

 

Сексът е по-различен от преди - на пръв поглед сексът като че ли е нормален, но ти усещаш, че нещо се е променило. Може да правите секс по-често от преди, той да е все така нежен и гальовен, но въпреки това имаш усещането, че не се раздава по време на секс и че тялом може да е с теб, но духом е някъде другаде. Промяната в живота от емоционален характер рефлектира върху поведението, партньорът ти може да те лъже, но тялото и душата му – не.

 

Има нови приятели – или поне така твърди. Факт е, че повечето си приятели човек намира в подрастваща възраст и когато е млад, да завържеш стабилни контакт в зряла възраст е доста по-трудно и съответно се случва по-рядко. В последно време гаджето ти се вижда със своите нови приятели, те го канят на футболен мач, който няма да ти е интересен или пък решават да излязат „по мъжки” в петък вечер. Дали обаче приятелят ти наистина има такива приятели или по-скоро те лъже и прекарва времето си в компанията на друга жена?

 

Не се разделя със смартфона си – може да се каже, че гаджето ти не го изпуска от ръце и го взима навсякъде със себе си, дори в банята, когато се къпе. А когато прекара дълго време в разговори с някого и ти го попиташ с кого си бъбри толкова, той ти казва нещо от сорта на: „С никого, скъпа, толкова си сладка, когато си любопитна” и започва да се обсипва с целувки, за да те разсее от случващото се.

 

Има нови хобита – докато преди обичаше да реди пъзел заедно с теб, сега предпочита да ходи на голф, например. А знае, че ти хич не си падаш по този спорт и никога не би отишла с него да го практикуваш.

 

Ревнува те повече от преди – нали знаеш поговорката „Крадецът вика: „Дръжте крадеца!””. Така е и той. Гаджето си мисли, че щом той ти изневерява, възможно е и ти да го правиш. Поради тази причина в последно време е много подозрителен, слуша внимателно, когато говориш по телефона и обръща внимание на дрехите, с които излизаш.

 

Станал е изключително отзивчив – в последно време той сякаш е готов на всичко за приятелите си. Изведнъж всичките му близки се сещат за него и той ходи да им помага, когато и с каквото имат нужда. На теб ти е странно да излезе посреднощ, за да утеши приятел заради жена, но той твърди, че това е нещо нормално и че неговите приятели биха сторили същото за него. На теб обаче продължава да ти е съмнително и да не му вярваш. И най-вероятно има защо!

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия