Нещата, които мъжете НЕ харесват в оралната любов

2016-11-29 11:21:00
Нещата, които мъжете НЕ харесват в оралната любов
Снимка: iStock

Представителите на силния пол определено си падат по оралните ласки. В същото време обаче страдат от едни и същи притеснения, които са свързани с френската любов. Момичета, разберете кои са нещата, които мъжете не харесват в оралните ласки:

 

Притеснява се, че му отнема много време, за да „свърши” – ако оралната любов продължи по-дълго време, мъжът започва да се чуди дали не му отнема твърде много време да достигне до оргазъм, а започне ли да му минава тази мисъл през главата, той се съсредоточава толкова много над нея, че оргазмът започна да се отдалечава все повече и повече. Това дава възможност на притеснението да се превърне в реалност.

 

 

Страхува се от зъбите ти – определено не е приятно да му правиш невероятна свирка и по едно време да го одраскаш със зъбите си. Болката е неописуема. Така че внимавай много със зъбите по време на орална любов.

 

Дава фалшива тревога, че е близо до оргазъм – ти си мислиш, че след броени секунди той ще „свърши”, а всъщност той е дооооста далеч от оргазма. Мъжът се чувства още по-неловко, когато казва на партньорката си, че е близо, тя започва да се труди и да дава най-доброто от себе си, а той знае, че със сигурност няма да успее да свърши в близките 8-10 минути.

 

Притеснява се какво си мисли партньорката му – ако един мъж усети, че на жената не й е приятно това, което прави в момента, той спира да усеща удоволствието от оралната любов и започва да се паникьосва. Затова, ако нямаш желание да правиш френска любов на гаджето си, по-добре му кажи, отколкото да го правиш насила и той да забележи нежеланието ти.

 

Не иска да свършва преди теб – когато обаче свирката е невероятна, на мъжа му е трудно да издържи дълго време. И въпреки че оралната любов е била невероятна, мъжът се ядосва, че е свършил преди партньорката си.

 

Притеснява се за вида и миризмата на пениса си – напълно възможно е ти да му правиш невероятна френска любов и въпреки това мислите му да се реят и той да си мисли за други неща, като за миризмата на гениталиите си, например.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия