Грешките, които допускат мъжете по време на орален секс

2016-10-18 17:01:00
Грешките, които допускат мъжете по време на орален секс
Снимка: iStock

Не само мъжете обичат да им правят орална любов. Представителките на женския пол също си падат по оралните ласки, особено преди секс, когато са част от прелюдията. Това обаче не означава, че една жена ще остане недоволна, ако приятелят ѝ я докара до оргазъм само с орална любов. Напротив!

 

Често обаче вместо удоволствие от оралния секс, жените изпитват болка. Причината за това е, че доста мъже допускат грешки по време на оралната любов.

 

Виж кои са 5-те основни грешки и се старай да ги избягваш:

 

Смученето на клитора – доста мъже си мислят, че колкото по-интензивно дърпат, въртят или трият клитора, толкова по-голямо удоволствие изпитва жената. Това обаче не е вярно. Приятелката ти може да пъшка, но не е от кеф, а от болка.

 

 

Кратка орална любов – повечето мъже са склонни да даряват партньорката си с орални ласки, докато тя се възбуди и овлажни. Когато това стане, те бързат да проникнат в нея. На повечето жени обаче това не им допада, защото нямат достатъчно време да се насладят на случващото се и съответно не се възбуждат на макс. Понякога мъжете си мислят, че жената е овлажнена, но всъщност това е слюнката на мъжа.

 

Неправилното използване на езика – често мъжете правят с езика си каквото им хрумне. Те смучат, хапят и дърпат с устни, смятайки, че по този начин доставят удоволствие на партньорката си. В такъв момент обаче на нея ѝ идва да започне да вие от болка.

 

Говорене по време на орален секс – не е много готино да гледаш как партньорът ти е „там долу“ и ти доставя удоволствие с език и в същото време ти говори сякаш е с натъпкана уста. Подобна гледка може да предизвика смях у жената и тя да няма възможност да се възбуди и наслади на случващото се. В такъв момент трябва гласът ти да е възбуждащ.

 

Клатене с главата – доста мъже си мислят, че по време на орален секс трябва да търкат носа си в клитора и да го вкарват вътре. Тези действия обикновено са придружени с клатения на главата, която сякаш се движи в ритъма на някаква музика. Това обаче не носи никакво удоволствие, а си е направо мъчение.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия