Грешките, които допускат мъжете и жените по време на орална любов [+ 18]

2016-09-22 13:15:00
Грешките, които допускат мъжете и жените по време на орална любов [+ 18]
Снимка: iStock

Повечето представителки на нежния пол смятат, че френската любов е фасулска работа. Това обаче не е вярно. Има си тънкости, които някои момичета знаят и която оставят у партньорите си невероятно спомени. Факт е, че всеки мъж се радва на орални ласки, без значение на какво ниво са, но най-доброто си е най-добро.

 

Виж кои са най-често допусканите грешки от мъжете и жените по време на орална любов:

 

Мъжете:

 

Правиш го прекалено сложно – повечето мъже си мислят, че не се раздават достатъчно, затова доброволно усложняват ситуацията. А всъщност трябва да правиш прости и бавни движения. Нека партньорката ти легне удобно и сложи възглавница под кръста си, за да ви е комфортно и на двамата. Започни да целуваш интимната ѝ област, като го правиш бавно и полека. Не е нужно да използваш пръсти или език (това е по твое желание). Приятелката ти ще се възбудиш максимално дори само с нежни целувки в интимната област.

 

 

Не използваш устните си – много често мъжете използват езика и пръстите си, но забравят за своите устни, а те са доста важни по време на оралните ласки. По време на френска любов си представи, че свириш на хармоника и го прави върху срамните ѝ устни, тя със сигурност ще се побърка от кеф.

 

Не я питаш къде и какво ѝ харесва – жената може да получи оргазъм по време на орална любов, но за тази цел трябва да си наясно къде и какво най-много ѝ харесва. Не се притеснявай да я питаш и следвай внимателно насоките ѝ.

 

Жените:

 

Не си се отпуснала напълно – незнайно защо по време на орална любов повечето жени се стараят да бъдат максимално тихи, а тишината е в състояние да убие желанието на почти всеки мъж. Представителите на силния пол се възбуждат от звуци, думи, въздишки и стенания, затова не му ги спестявай.

 

Не го правиш ритмично – в началото може да редуваш бързи с бавни движения, но е добре после да влезеш в ритъм. В противен случай рискуваш да му развалиш удоволствието, като промениш темпото непосредствено преди неговия оргазъм.

 

Двамата:

 

Правите го прекалено рутинно – ако превърнете секса в скучна преживяване, рискувате да загубите мерака да го правите един с друг. Всеки път, когато се отдавате един на друг, трябва да има много страст и желание. Разнообразявайте сексуалния си живот, като правите секс на различни места, в различни пози, използвате секс играчки и т.н.

 

Не сте в добра поза – повечето двойки, които практикуват орална любов, всеки път застават в една и съща позиция и на едно и също място. Хубаво е да разнообразявате това и да пробвате различни места и пози.

 

Не сте уточнили финала – хубаво е да знаете какво харесвате, за да няма сърдити след нечий финал.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия