Нещата, които отвращават мъжете от жените

2016-10-27 14:01:00
Нещата, които отвращават мъжете от жените
Снимка: iStock

Представителите на силния пол за пореден път споделиха какво най-много ги дразни у жените. На първите три места се наредиха любовта им към малките кученца, липсата на интереси и дразнещият смях.

 

 

Мъжете, които са взели участие в проучването, никак не харесват честата женска практика за разнасяне на миниатюрни кученца в чанти. Има мъже, които не харесват и стопанките на котки. Те всъщност нямат нищо против мяукащите любимци, а по-скоро когато влязат в дома на жената и първото нещо, което усетят, е миризмата на котка. В този момент те разбират, че нещата помежду им просто няма да се получат.

 

Има мъже, които не харесват жени, при които липсва интелектът и нямат никакви интереси. На тях често им се случва да отидат на среща и да говорят само те. Истината е, че мъжете обичат да излизат с жени, които говорят за нещата, които ги вълнува, без значение какви са те.

 

Другите неща, които мъжете не харесват у дамите, са липсата на амбиция, лъжите, изневерите, дразнещият смях, лошият дъх, пушенето и мързелът.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия