Най-известните мъжки секс фантазии

2016-10-13 17:01:00
Най-известните мъжки секс фантазии
Снимка: iStock

Представителите на силния пол имат най-различни сексуални фетиши. В тази статия ще разбереш кои са най-често срещани мъжки секс фантазии:

 

Орално обладаване – доста мъже обожават да правят орална любов на партньорката си, защото се възбуждат от мисълта, че я възбуждат с език и полудяват от аромата на женското тяло.

 

Еротични одежди – облеклата на медицинска сестра или секси ученичка, кожени тоалети или строги делови костюми, това е само малка част от облеклата, с които жените се появяват в сексуалните мисли на мъжете.

 

 

Споделяне на партньорката – има мъже, които се кефят при мисълта, че приятелката им ще получи физическо удоволствие, което е невъзможно при секс само с един мъж.

 

Секс с няколко жени – това определено е най-често срещаната сексуална фантазия сред мъжете. И въпреки че според мъжете, които са го практикували, този секс не е чак толкова добър, като фантазия той е най-често срещаната сред представителите на силния пол.

 

Смяна на обстановката – доста мъже се възбуждат допълнително, когато правят секс на някое ново и нестандартно място като в морето, сред природата, на капака на автомобила, в асансьора и т.н.

 

Специален секс – фелациото в изпълнение на жената и аналният секс са популярни секс фантазии сред мъжете. Докато за някои жени практикуването на тези два вида секс е нещо нормално, има други, които се дърпат и затова някои мъже си фантазират за „специалния секс“.

 

Наблюдение – по природата мъжете са воайори. Те обичат да гледат приятелката си, докато им прави свирка или да се гледат себе си и партньорката си в огледалото, докато правят секс. И понеже обичат да гледат, мъжете често гледат и порно филми.

 

Отстъпване на инициативата – повечето пъти мъже е инициаторът по време на секс. Понякога обаче предпочита да отстъпи инициативата на своята партньорка.

 

Разликата в годините – 18-годишните тийнейджъри понякога си представят, че правят секс с 40-годишна добре поддържана жена, докато 60-годишните мъже си мечтаят за 20-годишна девойка.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия