Най-странните и извратени секс фетиша

2016-08-04 13:24:00
Най-странните и извратени секс фетиша
Снимка: iStock

Всеки човек си има предпочитания в леглото. Да имаш фантазии и фетиши и да ги изпълняваш с любимия човек е нещо прекрасно. По време на секс няма нищо забранено, стига и двамата партньори да го искат.

 

Най-вероятно ти е неудобно да споделяш своите сексуални фантазии и все още не си бил с човек, на когото имаш достатъчно доверие, за да го направиш, но добрата новина е, че има наистина извратени секс фантазии и фетиши, така че не се притеснявай да споделиш на гаджето си какво искаш да опиташ в леглото.

 

Виж едни от най-странните фетиши, които хората по света имат:

 

Сучене – има мъже, които искат да влязат в ролята на бебета и да сучат от гърдите на приятелките си. И докато някои го правят без реално да пият мляко, има такива, които наистина опитват от млякото на партньорката си, която наскоро е родила и все още кърми бебето си.

 

Бременност – и като говорим за кърмене, може да споменем и бременността. Може да ти се струва странно, но има мъже, които се възбуждат повече, когато правят секс с бременната си приятелка.

 

 

Възрастни бебета – има мъже и жени, които обичат да се превъплъщават в ролята на бебета, носейки детски дрехи, памперси и държайки се инфантилно. Те се възбуждат както когато са в такава роля, така и когато партньорът им се държи като възрастно бебе.

 

Менструация – някои мъже предпочитат да не правят секс с приятелката си, когато е неразположена, защото ги е гнус, но има и такива, които се възбуждат от идеята да правят секс с гаджето си по време на цикъл.

 

Крака – има много представители на силния пол, които си падат по женски крака, но знаеш ли, че има и проститутки за крака? Има жени, които са готови да дават на мъжете да им ближат краката срещу солидно заплащане.

 

Смачкване – това е потенциално опасен фетиш, при който едри дами сядат върху мъже за удоволствие. Еми, всеки с предпочитанията си :)

 

Омораши – това е фетиш, който най-вероятно не си чувал. Омораши фетишът е, когато се възбуждаш от това ти или някой друг да е с толкова пълен пикочен мехур и толкова много да му се ходи до тоалетна, за да е в отчаяние преди в крайна сметка да се изпусне ... Хората изпитват удоволствие от отчаянието, гледката на подмокрени дрехи и срама, който изпитва другия.

 

Дупе – аналният секс се харесва на голяма част от представителите на силния пол. Но при някои мъже този фетиш отива на още по-високо ниво. Има господа, които предпочитат, вместо да правят орална любов на приятелката си, да ѝ лижат ануса.

 

Коса – да харесваш дългата, красива женска коса не е нещо извратено, но да искаш да увиеш с нея мъжкия си полов орган определено е. А мъже с такова желание съществуват.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия