Сватбена церемония според зодията

2016-10-05 12:59:00
Сватбена церемония според зодията
Снимка: iStock

Всяко момиче, без значение на колко години е, си мечтае за своята сватба. Как един ден ще бъде облечена с красива бяла рокля и ще се чувства като истинска принцеса в компанията на своя любим, своето семейство и най-близките си приятели. Всяка жена обаче има различни виждания за своята сватба и това до голяма степен зависи от зодията.

 

Овен – представителките на тази зодия искат една вълнуваща и запомняща се сватба. Те обичат нестандартните неща, така че е напълно възможно да сключат брак в музей, в пещера, по време на полет с балон и т.н. Без значение къде ще избереш да се омъжиш, ти ще се насочиш към модерни, творчески щрихи и ще направиш всичко възможно гостите ти да се чувстват готино на сватбата ти. Със сигурност ще се насочиш към топлите цветове, защото си огнен знак.

 

 

Телец – искаш твоята сватба да бъде класна и елегантна, а добрата храна и качественото вино са приоритет за теб. Предпочиташ да кажеш заветното „ДА“ в бална зала или елегантен хотел. Харесваш откритите пространства, но предпочиташ да избегнеш непредсказуемото време и затова е по-вероятно да създадеш такава атмосфера в закрито помещение чрез подходящи цветове и осветление.

 

Близнаци – за Близнаците най-важното нещо по време на една сватба е забавлението. Обичаш големите, социални сватби, които не са прекалено задушевни, затова ще организираш група или DJ, дансинга и снимките. Харесват ти игривите цветове и детайли и ще избереш неща, които ще те накарат да се чувстват жив на сватбата си.

 

Рак – ти определено си сантиментална и изискана личност, затова сватбата ти трябва да е в интимна обстановка с най-близките ти приятели и роднини в малка църква и в задния двор на някоя къща. Ще се чувстваш комфортно, ако сватбата ти бъде уютна и звучат носталгични, любовни парчета. Възможно е роклята ти да не бъде бяла, а бледо синя или розова, или да имаш нежни цветя в косите, които да внесат романтика във външния ти вид.

 

Лъв – искаш погледите на всички гости да бъдат насочени единствено и само към теб, затова ще заложиш на интересна сватба. Нещата, които ти харесват и със сигурност ще присъстват на големия ден, са драматични и смели щрихи, наситени цветове и невероятни детайли. Лукс определено няма да липсва и ще се забелязва във всеки аспект на организацията от мястото на провеждано до перфектно подбраното и изискано меню.

 

Дева - понеже си перфекционист, твоята сватба ще бъде изпипана до последния детайл. Искаш най-доброто, но в същото време харесваш и скромните и красиви сватбени събития, които имат много лични щрихи и елегантност. Задължителни елементи от твоята сватба са красиви шаферки и готини снимки.

 

Везни


 

За Везните е важно тяхната сватба да бъде страшно романтична. Отличителните елементи по време на сватбеното събитие ще бъдат големи акценти и пастелни тонове. Цветя ще има навсякъде и по много. Мястото, където ще бъде сватбата, със сигурност ще е романтично и светло, може да се намира и някъде на морето.

 

Скорпион – сватбата ти ще има драматичен привкус, изкусителни детайли, богати цветове по залез. Иска ти се сватбата да е различна и да избягаш от клишетата. От списъка с вино до списъка с гостите, всичко ще е подбрано така, че да бъде едно запомнящо се събитие.

 

Стрелец – сватбата ти ще бъде на открито и ще е богата на цветове и бохемски детайли. Ако нямаш достатъчно пари, за да организираш сватбения си ден на екзотично местенце, ще въведеш любимите си дестинации като вдъхновение в своя сватбен декор. Ще заложиш на уютни, некапризни детайли като шведска маса, зареден бар и DJ, на който гостите може да поръчват любимите си песни. За теб е важно да ти е удобно по време на сватбата ти, затова ще заложиш на обувки и рокля, с които ще можеш да се движиш спокойно. Със сигурност на сватбата ти ще има ярки и дръзки цветове, както и готини щампи.

 

Козирог


 

Харесваш традиционните и елегантни сватби. Най-вероятно твоята ще бъде в изискан хотел, където ще събереш своите близки и приятели. Светлината ще бъде приглушена, за да запазиш всичко семпло и красиво.

 

Водолей – понеже не обичаш традиционните неща, сватбата ти със сигурност няма да бъде такава. Много е вероятно да не си в бяла рокля, а да се спреш на нещо цветно или да сложиш скъпоценни камъни в прическата си. Не е изключено да пропуснеш церемонията и да организираш семпло събиране. Със сигурност ще се спреш на нетрадиционно място с екзотична храна и цветя. За теб най-важното на сватбата ти е да се чувстваш уникално и да усетиш деня като напълно твой.

 

Риби – ти определено си романтични булка със сантиментални нотки. Ще направиш всичко възможно да се чувстваш като във филм по време на сватбата си. Ще заложиш на интимна обстановка със специален акцент върху семейството ти. Роклята най-вероятно ще бъде с шлейф и свежи цветя, а приоритет ще са хубавите снимки и видео, които ще запазят спомена за цял живот.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Lilly23
преди 6 години

Аз съм Водолей!


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия