Проблемите, които имат двойките, които не живеят заедно

2016-10-05 12:16:00
Проблемите, които имат двойките, които не живеят заедно
Снимка: iStock

Ти и гаджето ти сте все още тийнейджъри и не живеете заедно. Сигурно понякога много ти се иска да живеете под един покрив и да прекарвате повече време заедно, но съвместното съжителство си има както своите плюсове, така и своите минуси. Сега обаче ще обърнем внимание на двойките, които не живеят заедно и проблемите, които имат, ако изобщо може да бъдат наречени проблеми:

 

Винаги в чантата си носиш поне един чифт секси бельо – защото искаш, когато правиш секс с гаджето, да изглеждаш и да се чувстваш секси, а ти е трудно това да стане, когато си облечена с обикновени памучни бикини. Затова винаги имаш у себе си чифт секси гащички, които обаче понякога се подават от чантата, когато си вадиш портфейла да си платиш сметката в супермаркета и се чувстваш неловко.

 

 

Единият винаги прави компромиси – нормално е в една връзка партньорите да правят компромиси, за да са заедно и да са щастливи. Но понякога ти е тъпо, че си отишла да спри при него и на сутринта си искала да направиш сутрешния си джогинг, но нямаш тази възможност, защото си си забравила маратонките вкъщи. Така ти се налага да мързелуваш, вместо да се грижиш за външния си вид.

 

Остатъците от храна остават само у единия – решили сте да си сготвили или да си поръчате нещо за хапване, но не сте се справили с цялото количество храна. Това, което е останало обикновено остава у този, при който сте вечеряли. А на теб ти е някак си неудобно да си вземеш за вкъщи, въпреки че с кеф би си хапнала и утре от китайското, например.

 

Често не знаеш къде ще спите вечерта – ако не сте се уговорили предварително, че ще спиш у тях, това няма как да стане, защото не си взела със себе си това, което ти е необходимо. В такива моменти той ти идва на гости, иска или не.

 

Притесняваш се от съквартиранта му – ако гаджето ти вече не живее с родителите си, най-вероятно има съквартирант. И на теб понякога ти е неудобно да станеш рано сутрин и да отидеш да закусваш, защото си рошава и без грим, и искаш така да те вижда само гаджето.

 

Винаги си с голяма дамска чанта – тя ти е нужна, за да си вземеш всичко необходимо, когато отиваш да спиш у тях. Едно време ходеше с мънички чантички, в които си слагаше само портмонето, мобилния телефон и ключовете за вкъщи, но сега често си с големи чанти, за да може да си вземеш всичко, което ти е нужно, за да преспиш у тях – бельо, гримове, лосион за лице и т.н.

 

Не живеете близо един до друг – ако не сте в един или в съседни квартали, то ти се налага да минаваш големи разстояние, за да се видите. А понякога те мързи или времето навън е лошо и трябва или да не се виждате, или да се видите, но някак си насила.

 

Не може да правите секс винаги, когато искате – за сметка на това правите секс почти всеки път, когато сте заедно и имате терен.

 

Няма къде да си държиш вещите у тях – да му поискаш да ти освободи чекмедже или рафт ти се струва като огромна крачка и смяташ, че така ще го стреснеш и е възможно той да поиска да се разделите, защото се е уплашил. Затова продължаваш да държиш нещата си разпилени из стаята му и всеки път да ги търсиш дълго време.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия