Съжителство под един покрив с гаджето - добра или лоша идея?

2015-10-20 14:12:00
Съжителство под един покрив с гаджето - добра или лоша идея?
Снимка: iStock

Със сигурност ти звучи готино да живееш с гаджето си. И да това може да бъде наистина много приятно изживяване, стига двамата са полагате нужните усилия. Виж кои са митовете и легендите за съвместното съжителство с човека, когото обичаш:

 

Готиното момиче става обикновена домакиня – това всъщност е въпрос на избор. В днешно време взаимоотношенията между хората са модерни и все по-малко жени влизат в ролята на домакинята, чистачката, готвачката и т.н. Мъжете и жените са равнопоставени и затова повечето двойки си делят задълженията по равно. А и да готвиш, чистиш и простираш е много по-приятно, когато го правиш с любимия човек, отколкото сам. Затова не си мисли, че като заживееш с гаджето ще имаш повече задължения, ако работите заедно в екип, би трябвало даже да ти е по-добре, отколкото преди. Стига, разбира се, да не си от мързеливците, които не си мърдат пръста вкъщи и ги гледат мама и тати.

 

 

Ще си омръзнете бързо – това е строго индивидуално и си зависи от двойката. Всъщност любовта става по-силна и истинска, когато двама души живеят заедно и виждат своите положителни и отрицателни страни, отколкото когато се виждат през 1-2-3 дни за по няколко часа. Дали ще успеете да запазите тръпката зависи от вас. Ако не искате да полагате усилия да взаимоотношенията си, то няма значение дали ще живеете заедно или ще се виждате само на романтични срещи години наред. За да разбереш дали гаджето ти е твоята истинска половинка, след известен период от време трябва да заживеете заедно, за да видите дали си подхождате като двойка.

 

Ще бъде разхвърляно – обикновено в ергенските квартири има дрехи навсякъде – по столовете, върху леглото, върху дивана, на закачалки извън гардероба и т.н. Каква е причината за това? Когато един мъж носи веднъж една дреха, той знае, че тя не е достатъчно чиста, за да я върне обратно в гардероба, но в същото време знае, че не е за пране и може да я облече още 1-2 пъти. Затова той я слага някъде из стаята, където да не му пречи и да не е при чистите дрехи. Решението на този проблем е момичето да успее да убеди гаджето си да си слага въпросните дрехи само върху един стол или в специален шкаф, в който има само дрехи, носени 1-2 пъти.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия