Под общ покрив с гаджето - как да запазите страстта помежду си

2016-01-26 14:59:00
Под общ покрив с гаджето - как да запазите страстта помежду си
Снимка: iStock

От известно време си имаш гадже, нещата между вас са сериозни и сте решили да заживеете заедно. От една страна това е много хубаво, но от друга доста ще промени взаимоотношенията ви. Да, вече няма да има нужда да ходиш до тях, за да я взимаш и ще може да правите секс, когато поискате, но за сметка на това ще бъдете постоянно заедно и ще започнат да те дразнят у нея неща, които преди не си забелязвал.

 

И сега идва сложното – трябва да успееш да запазиш привличането си към нея и връзката ви да не избледнее с времето. Как да стане това?

 

Носи ѝ закуска в леглото – няма жена, която да не обича да е обгрижвана и глезена. Разбира се, че не е нужно да го правиш всеки ден, но може да я радваш през определен период от време или всяка събота, например. Ако не можеш да готвиш, винаги може да станеш преди нея и да ѝ купиш нещо, което знаеш, че обича.

 

Подари ѝ секси бельо – не си мисли, че тя трябва да си взима бельо и да те изненадва. Може да ѝ върнеш жеста, като купиш нещо, което ти харесва и ѝ го подариш. Това със сигурност ще ѝ хареса.

 

 

Прави ѝ масажи – всеки път, когато видиш, че се прибира уморена, може да ѝ направиш релаксиращ масаж. Така хем ще снемеш стреса от нея, хем ще успееш да избегнеш скандал, който най-вероятно ще ти вдигне заради натрупалото се у нея напрежение. С един куршум – два заека.

 

Приготви ѝ обяд за работа – ако няма навика всеки ден да излиза с колеги и да обядва, може от време на време да ѝ приготвяш нещо вкусничко, ако умееш да готвиш. Ако не те бива в кулинарията, може да ѝ поръчаш обяд, който да пристигне директно в офиса ѝ.

 

Оставяй ѝ романтични бележки – не е необходимо всеки път да ѝ се обясняваш в любов, но е сладко да ѝ оставяш най-различни бележки из дома.

 

Направи гореща вана за двама – ако имате вана у дома, може да я налееш с гореща вода, да сложиш пяна и ароматизатори и да я изненадаш, когато се прибере. Може да я оставиш сама да се наслади на ваната, а може и да ѝ правиш компания.

 

Поръчай вечеря за вкъщи – колкото и да обичаш ястията на приятелката си, трябва от време на време да готвиш ти, както и да поръчваш някаква храна. Вместо да виси 1 час в кухнята и да приготвя вечеря, гаджето ти може да е в прегръдките ти и да хапвате пица заедно пред телевизора, гледайки някой готин филм.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия