Нещата, които той НЕ иска да знаеш за пениса му

2016-09-30 13:31:00
Нещата, които той НЕ иска да знаеш за пениса му
Снимка: iStock

Мъжете живо се интересуват от своите пениси. Не само от тяхната големина, но и от много други неща, свързани с тях. Има обаче няколко неща, които един мъж не иска жените да знаят за неговия пенис. Кои са те?

 

Историята му – всеки пенис си има история и някоя забавна случка за разказване. Някои са се срещали с повече жени, други с по-малко, някои имат повече интересни истории, други по-малко, но мъжете определено не искат да знаеш с колко жени са били и колко секс са правили.

 

 

Дължината му – всъщност тази информация надарените мъже споделят с удоволствие на партньорките си, а понякога и на други жени. Господата, които обаче не са надарени, предпочитат да не говорят за големината на пениса си.

 

Колко е космат – космите на мъжете започват отпред и завършват отзад. Не, че при жените положението не е същото, но те поне се обезкосмяват хубаво навсякъде, докато представителите на силния пол са склонни да се бръснат отгоре-отгоре, колкото да се каже, че са си обърнали някакво внимание.

 

Че е леко закривен наляво – това е напълно нормално и няма причина мъжете да се тревожат. Но някои от тях се притесняват от този факт.

 

Кога за последно e мастурбирал – всеки знае, че мъжете го правят по-често от жените, но това не означава, че той иска да знае кога точно го е правил за последно. Може да е било преди 2 часа и да му е неудобно да ти каже.

 

Че цветът на пениса му е по-различен от другите части на тялото – нормално е пигментацията по гениталиите да е по-различна и това е ясно на жените, защото при тях също зърната на гърдите и интимните им части са в други цветове. Защо мъжете обаче се притесняват от това, не се знае.

 

Че снима пениса си поне няколко пъти, докато му хареса – има мъже, които обичат да правят снимки на половия си орган и да ги изпращат на гаджето си, за да я възбудят, дори когато са далеч един от друг. Не си мисли обаче, че той си е направил една снимка и веднага ти я е изпратил. Направил е поне 5 фотоса, преди да избере най-подходящия и да ти изпрати.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
papugai
преди 7 години

аз си правя по десетина снимки и след това ги нареждам вертикално, иначе не може да се заснеме целия


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия