Любопитни неща, които да научиш за неговите тестиси

2016-09-13 13:23:00
Любопитни неща, които да научиш за неговите тестиси
Снимка: iStock

На голяма част от представителките на нежния пол им се иска поне за ден да сменят пола си, да усетят какво е да бъдеш мъж, какво и да си замесен от друго тесто. Така те ще могат да си отговорят на много въпроси, които им се въртят в главата, но които не искат да задават на гаджето си. Или които задават, но мъжете не могат да им отговорят.

 

Научи повече за мъжките тестиси, като видиш отговорите на няколко въпроса, които често се въртят в главите на жените:

 

Боли ли, ако тичаш или скачаш без бельо? – когато един мъж е гол не е нужно да седи неподвижен и да се пази. Но повтарящи се действия могат да раздразнят малко пениса и тестисите. Доста мъже усещат тежест в коремната област, ако спортуват без бельо. Дискомфортът най-вероятно прилича на този, който жените изпитват, когато спортуват без сутиен.

 

Може ли да прибереш или отпуснеш тестисите си по твое желание? – не, това няма как да стане. Това се случва автоматично, като зависи от температурата на въздуха, вълнението или възбудата.

 

 

Топките могат ли да се уголемят като пениса? – те променят размера си по време на секс, но това далеч не прилича на ерекцията. Когато едно момченце започне да съзрява полово, неговият пенис и неговите тестиси започват да растат по едно и също време.

 

Харесва ли ти, когато една жена докосва топките ти по време на секс? – изживяването не е чак толкова неповторимо и необходимо. Без него мъжете също могат да правят страхотен секс и да достигнат до оргазъм, но няма да имат нищо против, ако им обърнеш малко внимание. Само че трябва да бъдеш много нежна и внимателна с тях!

 

Какво ти харесва едно момиче да прави с тях по време на секс? – сексолозите съветват жените да бъдат изключително внимателни, когато си играят с тестисите на своя партньор. Може да ги вземеш нежно с устата си или да ги масажираш леко с пръсти.

 

Важен ли е размерът на тестисите толкова колкото размерът на пениса? – мъжете не се вълнуват особено от размера на своите топки. Причината за това най-вероятно е, че с тях те не доставят удоволствие на жената по време на секс, така че няма какво да се притесняваш, ако топките ти ти се струват малки.

 

Защо тестисите са толкова различни? – няма конкретна причина за това, но е същото като при женските вагини, които са доооста различни една от друга. Просто са произведение на изкуството с неповторима форма и големина.

 

Какво ще стане, ако един мъж дълго време не може да свърши? – има мит, че това ще доведе до посиняване, но истината е, че това няма да се случи. Дискомфорт обаче със сигурност ще има. Затова мъжете не обичат да правят секс, без да достигат до оргазъм. Но от време на време им се случва по една или друга причина.

 

Тестисите еднакво големи ли са? – всъщност едната топка е малко по-голяма от другата и е разположена малко по-ниско. Обикновено това е лявата, но не е притеснително, ако е дясната.

 

Какво се случва, когато един мъж дълго време не е свършвал? – ако от известно време се въздържаш, когато достигнеш до оргазъм, той ще бъде значително по-интензивен от обикновено. Мъжкият организъм обаче има нужда редовно да изхвърля спермата. Тя не бива да се застоява прекалено дълго. Така че ако не правиш редовно секс или не се самозадоволяваш, е възможно по-често да имаш мокри сънища от обикновено.

 

Боли ли много, когато те ударят по топките? – болката е меко казано ужасна. Там има множество рецептори за болка и никаква защита – нито мазнини, нито мускули, които могат да облекчат удара. Също така нервите водят до коремната кухина, гръбнака и дупето. Затова доста мъже усещат болка в стомаха, когато ги ударят в слабините. Според мъжете тази болка е съпоставима с родилните болки, но няма как да знаем дали е вярно или не.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия