Ето това показва, че той е егоист в леглото

2016-08-11 16:00:00
Ето това показва, че той е егоист в леглото
Снимка: Pixabay

Имала ли си такъв мъж до себе си някога? Ако не, ти си късметлийка, а ако си имала, значи вече си свикнала, видяла си за какво става въпрос и имаш едно на ум.

 

Лошото е, че ако имаш сериозни чувства или намерения към такъв мъж, няма да бъдеш щастлива в сексуален контекст. А след като не си задоволена, няма да и и удовлетворена и това малко по малко ще те отблъсква от него с времето, докато накрая не се разделите. Кому е нужно подобно изтезание?

 

С цел да се научиш да забелязваш признаците на егоизма в леглото на мъжа, давам ти няколко признака, за които да следиш. Ако видиш нещо такова или всички тях на куп, значи шансът този мъж да е егоист, макар и прикрит, и във всички останали сфери на живота си, е огромен. Премисли добре искаш ли цял живот да страдаш заради това.

 

 

Ето и признаците:

 

1. Правите секс само когато на него много му се иска. През другото време, дали ти искаш или не, няма значение. Имате нещо като уговорки кога да се видите, и винаги, когато се видите, задължително правите секс.. А после той си тръгва.

 

2. Правите секс само в неговите любими пози. Няма такова нещо като "твоята предпочитана поза", защото той знае само своите желания и те са достатъчно важни, за да няма друго важно в сферата на секса.

 

3. Той свършва само там, където самият той реши. Не те пита къде може и дали може, не ти казва и не те предупреждава. Той има изградена визия за това как иска да изглеждат секса и свършването му, за твоето свършване няма значение. И след това, никога не се гушкате.

 

4. Никога не те пита как си, добре ли ти е, харесва ли ти.. Защото просто за него няма значение, не го интересува. Той така или иначе ще си свърши (работата), а какво друго овен това е важно наистина..

 

5. Никога не опитвате нищо ново. Защото няма смисъл.. И със всичко старо и постоянно, което си знае и прави, така или иначе му върши работа, за да задоволи животинската си нужда. Значи няма нужда от нищо повече.

 

6. Рядко излизате някъде, извън леглото. Ако изобщо се е случвало. И ако изобщо те е поканил някога за нещо някъде, значи има надежда..

 

7. Не ти се обажда, освен за секс. Защото няма сериозни намерения към теб, нито чувства. Не иска обвързване, нито отговорности. Нищо ангажиращо.

 

8. Не си говорите, не споделяте и не търсите съвети един от друг. Защото той си има приятели за това. Ти не служиш, за да ти споделя. Ти служиш за секс.

 

Е, ако има доста от тези елементи, които честичко се повтарят, може би е време да изясниш пред себе си какво искаш и какво си търсиш.

Автор: Станита Пехливанова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия