Видовете оргазъм при жените [част първа]

2016-08-02 19:10:00
Видовете оргазъм при жените [част първа]
Снимка: Pixabay

Много обичаш приятелката си, обожавате да се забавлявате заедно, а сексът не е просто занимание за вас, нито просто нужда. Ти искаш и двамата да получавате невероятно удоволствие от него, а приятелката ти да е най-щастливата жена.

 

Проблемът е, че има толкова много въпроси за женската физика, за които дори и учените нямат отговор.. В такъв случай, може би тази статия ще ти хареса. Предлагам ти да научиш малко повече относно женските оргазми, за да можеш да се възползваш от тях и да направиш приятелката си най-задоволеното момиче.

 

 

Първо – разбира се – става дума за пословичната G-точка. Хубаво е да знаеш, че може твоето момиче дори да няма представа, че има такава. Ако случаят е такъв, направи ѝ услуга и я открий вместо нея. За целта, ти трябва да стигнеш до онова местенце, което е описано да се намира на около 5 см. нагоре по външната стена на приятелката ти (сложи я да легне по гръб, а после използвай един пръст, за да бръкнеш във влагалището ѝ, след което трябва да напипаш нещо като топченце) – топченцето, което ще откриеш там, е въпросната точка на удоволствие.

 

Започни с леки движения сякаш сгъваш пръстите си към теб, сякаш викаш някой да дойде при теб – жестът изглежда подобно на това – и следи как ще се почувства тя. Обикновено дразненията на тази точка наистина карат момичетата да изпитват много приятни чувства. Увеличавай скоростта и налягането, колкото ѝ харесва на нея.

 

Клиторът е второто място, чрез стимулация на което, ти можеш да я доведеш до оргазъм. Основното правило тук е да не си груб – ако имате лубрикант, използвай го, а ако нямате – защо не си поиграеш орално там? Бъди нежен – започни от бавни, внимателни движения и докосвания в околността на слабините, като постепенно достигнеш до клитора. След това увеличавай скоростта и натиска, а по стоновете на приятелката си ще разбереш какво ѝ допада повече и какво по-малко.

 

Ако успееш да разбереш какво ѝ харесва най-много, не спирай, не променяй нищо – просто продължи, като леко увеличаваш интензитета на това, което правиш. Това определено ѝ доставя удоволствие.

 

Много оспорвана тема е вагиналният оргазъм. Не всички жени споделят, че могат да изпитат такъв. Нямаш гаранция дали приятелката ти е способна на това усещане, можеш просто да опиташ – за целта трябва да проникнеш в нея. Започни със страстна предигра, накарай я да те пожелае. След това го вкарай, но действай бавно, тя трябва да поиска да продължаваш, трябва да полудее от желание. Много бавно увеличавай скоростта и дълбочината на проникване, докато накрая не стигнеш до бърза скорост и голяма дълбочина.

 

Старай се да продължиш по-дълго време, за да може момичето ти да усети истински екстаз. Ако имаш проблем със свършването, сложи си задържащ кондом – продават се в аптеките. Там има още и разни задържащи лубриканти, които вероятно биха ти свършили работа не по-зле.

 

Скуиртинг. Може би най-трудно постижимият женски оргазъм. Със сигурност си го виждал в розовите филми, а още по-сигурна съм, че си чувал колко доволни са порно актрисите от тези филми, когато говорят за този тип усещане. Не всяка жена е способна на такъв оргазъм, защото въпросът е чисто физиологичен. За теб е нужно да знаеш, че ако успееш да го постигнеш, ще изглежда сякаш приятелката ти пишка, но течността не е такава в действителност.

 

За да успееш обаче, нужно е да се постараеш много. Това не е бърза работа, гаджето ти трябва да е предразположено добре в следствие на хубава предигра, да няма никакви притеснения, да те желае силно и да се е отпуснала в ръцете ти, готова са силни усещания. Твоята работа е да намериш G-точката, да я стимулираш дълго, продължително и с увеличаване на натиска, докато в един момент тя не започне да се стеснява отвътре. Тогава не спирай, значи ти се получава. С още малко усилия, тя ще започне да отделя от онази прозрачна течност и ще е много, много доволна .. и изтощена след това. Запомни, че за разлика от останалите нежни оргазми, този не е такъв – буквално трябва малко груба сила там вътре, за да успееш. Отдели си повечко време, заслужава си.

Автор: Станита Пехливанова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия