Емоционалните мъже имат много положителни качества. Кои са те?

2016-07-11 13:59:00
Емоционалните мъже имат много положителни качества. Кои са те?
Снимка: iStock

Има мъже, които не се притесняват да показват своите чувства и емоции. Някои от тях дори плачат от време на време, но това определено не ги прави по-малко мъже. Всъщност емоционалните мъже имат доста положителни качества, на които е добре да се обърне внимание.

 

Жените знаят, че е много по-лесно и приятно да имаш връзка с мъж, който може да те разбере, отколкото с такъв, който се чуди защо понякога ти се плаче, а друг път просто искаш да останеш насаме.

 

Няма нищо лошо един мъж да бъде емоционален. Напротив! Виж кои са положителните качества на емоционалните представители на силния пол:

 

Ще те търси по-често – емоционалните мъже обичат да изразяват чувствата си, затова той ще ти обръща доста внимание, ще ти се обажда често, ще ти пише романтични съобщения, ще ти прави изненади и т.н. Емоционалният мъж е готов на мили признания във всеки един удобен момент.

 

 

Ще те разбира, когато плачеш – голяма част от представителите на силния пол бягат като „дявол от тамян”, когато видят разплакано момиче. Емоционалният мъж не би постъпил така, а би се опитал да разбере каква е причината неговата приятелка да се разплаче. И е напълно възможно и неговите очи да се насълзят, гледайки я как плаче.

 

Ще те радва с малки жестове и изненади – както вече споменахме емоционалният мъж не се притеснява да изразява своите чувства и емоции. Затова той ще те радва всеки път, когато има възможност – ще ти направи закуска и ще ти я донесе в леглото, ще те чака след училище/работа, ще ти оставя мили послания в джобовете на якето, ще ти подаря цветя и без поводи и т.н.

 

Ще се раздава по време на секс – за него е изключително важно ти да се чувстваш максимално добре по време на секс, затова ще даде най-доброто от себе си и винаги ще е готов да пренебрегва себе си заради теб. Той ще се интересува от твоето сексуално удоволствие и дали си задоволена, а това повечето мъже не го правят.

 

Ще гледа с удоволствие романтични филми с теб – голяма част от мъжете не обичат да гледат романтични филми с гаджетата си, но го правят, за да им угодят. Емоционалните мъже нямат нищо против сладникавите филми и понякога самите те настояват да гледат такива с любимата. Също така те харесват и романтична музика, така че редовно ще те поздравя с любовни песни.

 

Ще говори по-често с теб – емоционалният мъж няма нищо против да обсъжда проблемите с любимата, даже напротив. Той ще те изслушва внимателно, след което ще сподели и своето мнение. За емоционалните мъже дългите разговори не са нещо типично женско, а нещо от което и те имат нужда. А това е супер, нали?

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия