Какви мъже не са подходящи за сериозни връзки?

Любовта може да е сляпа, но е хубаво жените да знаят какви мъже е хубаво да отбягват. След като премине първоначалната еуфория от влюбването и химията между двойката, идва ред на трезвото мислене и рационалната мисъл относно връзката. Именно заради т

2011-11-13 22:40:39
Какви мъже не са подходящи за сериозни връзки?
Любовта може да е сляпа, но е хубаво жените да знаят какви мъже е хубаво да отбягват. След като премине първоначалната еуфория от влюбването и химията между двойката, идва ред на трезвото мислене и рационалната мисъл относно връзката. Именно заради това има предбрачни курсове, предбрачни договори и лекции относно семейния живот и проблемите, които са или могат да бъдат налице.

Хубаво е двойката да живее минимум година под един покрив, преди да вземе важното решение да узакони връзката си.

Вижте кои представители на силния пол не са особено подходящи, когато имате сериозни намерения:

1. Мъж, който се държи лошо с околните - няма значение спрямо кой се държи отвратително, дали става дума за човека в сервиза, за сервитьора в ресторанта, за касиерката и т.н. Първоначално всеки мъж се държи като истински джентълмен, но с времето започват да стават явни отрицателните черти на характера му.

2. Мъж, който не може да се оправи с финансите - за съжаление, в днешно време повечето скандали са заради пари или по-скоро заради тяхната липса. Няма значение дали мъжът има ниска заплата или широки пръсти, такъв тип не е подходящ за стабилно семейство, защото всяко домакинство има нужда от финансови средства, за да живее нормално.

3. Мъж, който не държи на мнението си - ако вашият партньор одобрява всяка ваша постъпка и желание и никога не ви се противопоставя, трябва сериозно да се замислите дали бъдещето ви с него ще ви донесе положителни емоции. Безхарактерните мъже определено не са за предпочитане, но и нямате нужда от такъв, който винаги е обратното на вашето. Хубаво е да има баланс и при нужда всеки да защитава мнението и позицията си.

4. Синчето на мама - никоя жена няма нужда от мъж, който не умее сам да взима решенията в своя живот. Такъв тип мъже често споделят личните си проблеми на своята майка, а не на своята любима, като в същото време очакват половинката им да се грижи за тях, така както е правило мама, когато е бил малък.

5. Мъж, който си позволява да ви унижава пред хората - не е от значение темата на скандала, а неговото поведение и фактът, че ви обижда и унижава публично. Това показва, че той губи контрол над себе си и за него е по-важно да излее отрицателните си емоции, отколкото да запази самообладание и да не излага както вас, така и себе си.

6. Мъж, който няма самоирония - обикновено такива хора са личности, които са несигурни в себе си и имат доста комплекси. Тези мъже не са критични, както къч себе си, така и към останалите, а е хубаво човек да поправя грешките си и да отправя градивна критика към най-близките си.

7. Мъж, който няма приятелско обкръжение - всеки е наясно, че не е важно колко приятели има човек, а колко качествени са те. Но ако вашият партньор няма нито един близък приятел, то това ясно показва, че той има труден и себичен характер, който отблъсква околните. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
DayDreamer
преди 12 години

Темата е хубава, но защо не прочитате веднъж какво сте написали и чак тогава да го качвате?! ... Преглеждайте за правописни грешки, всеки може да допусне такава, но нека не се оливаме...


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия