За мъжете, които плачат

2012-01-28 00:54:00
За мъжете, които плачат

Мъжете са свикнали, че не трябва да плачат, защото сълзите са признак на слабост. Именно заради това го правят изключително рядко, а когато това се случи те искат да са насаме. Представителите на силния пол знаят, че трябва да изглеждат железни и да бъдат опора на своята любима жена.

Те са на мнение, че е хубаво човек да има възможно по-малко емоции. Въпреки че водят стресов живот като дамите, мъжете не искат да плачат, защото това е присъщо само на представителките на нежния пол. Те са готови да понесат всяка една неприятна ситуация и въпреки че е преживяват емоционално, те се стараят това да не си проличи. Има моменти обаче когато тази маска се пропуква и мъжките сълзи се появяват в очите им.

В такива моменти трябва да не карате любимия си да се срамува от факта, че се е разплакал. Все пак и той е човек, и той душа носи. По-добре са плаче, отколкото да таи целия негативизъм в себе си. Не е честно жените да могат да плачат, когато гледат тъжен филм, а мъжете да трябва да сдържат емоциите си, дори когато имат сериозни проблеми. Има разлика между постоянно хленчещия мъж и този, който плаче рядко и знае цената на сълзите. Обикновено такива мъже няма да ви карат да плачете.

Когато видите мъж да плаче, намерете подходящите думи, с които да го успокоите и той да не се чувства неловко от това, че сте там и го виждате в такава ситуация. Когато един мъж плаче - запомнете - той не плаче за себе си. В такива моменти представителите на силния пол са най-истински и чисти.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
babati
преди 11 години

На този под мен: Явно първата такава в живота е ***, щом не те е научила на елементарно уважение към жените.

awerw
преди 12 години

ба, точно някоя *** ще ме успокои.........


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия