5 типа поведение, които силните жени НЕ толерират

2016-07-31 15:01:00
5 типа поведение, които силните жени НЕ толерират
Снимка: Pixabay

Когато една жена притежава увереност в себе си и е успешна в своята работа, тя има правото на избор с кого да споделя времето и енергията си. Въпреки това има определени типове характери, които я карат да се замисли струва ли си даденият човек.

 

Както Мишел Обама казва “Не допускай в живота си хора, които те разочароват. Вярвай на инстинктите си!“ … Пълноценните връзки те правят пълноценен човек. Те са правилният избор. Те не те нараняват и не нарушават мира ти. Така трябва да се чувстваш не само с половинката си, но и с приятелите и хората, които избираш да те заобикалят.

 

 

Тези са петте поведенчески черти, с които жените никога не се примиряват (и не трябва):

 

Нечестност -  За жената е важно да може да се довери на човека до нея. Когато ѝ кажеш, че я оценяваш, трябва да го докажеш с действията си, без значение дали тя ще разбере или не. Нито една връзка не може да съществува без доверие, а без честността доверието не може да бъде изградено.

 

Егоизъм - Заедно с качеството на жената да е силна, идва и желанието тя да даде от себе си на другите, да се раздава максимално, като някакъв майчински комплекс. Съответно, даващата жена лесно ще бъде привлечена от някой, притежаващ същото качество. Това не е въпрос на пари, а на желание да споделяш с другите. Ако задържаш всичко за себе си, тогава ще бъдеш слаб и жалък в нейните очи.

 

Апатия - Силните жени не случайно са такива, никога не забравяй това. Те работят усилено и са изпълнени със страст и амбиция. Харесва им, когато някой споделя тяхната енергия – те уважават това. Ще намерят човек, който е готов на всичко, за да постигне целите си, също като самите тях.

 

Неуважение -  Към нея, към сервитьорката или към който и да е друг. Ще познаеш коя жена е успяла и уверена по това, че тя винаги се отнася към другите с уважение и очаква от близките си същото. Ако не се отнасяш с хората достойно, тя ще види това и ще избяга от теб, преди още дори да си разбрал. Покажеш ли, че не уважаваш околните, ти показваш и че не уважаваш най-малкото себе си.

 

Невярност - Вярната жена е рядкост (не можеш да отречеш фактите, нали), но намериш ли такава бъди, трябва да си готов тя да очаква същото от теб. Невярността не винаги се изразява като изневяра, често това е най-просто лъжата. Това е най-висшата форма на неуважение, а една уважаваща себе си жена никога и за нищо на света не би допуснала лъжи в живота си.

 

Ако ти си жена и не познаваш никакви силни жени, тогава ти стани такава!

 

Ако пък си мъж и искаш до себе си да имаш силна жена, избирай внимателно и се дръж с уважение!

Автор: Станита Пехливанова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия