Няколко неща, които трябва да знаеш за секса

2014-12-03 13:15:00
Няколко неща, които трябва да знаеш за секса
Снимка: Dreamstime

От известно време правиш секс и вече си мислиш, че знаеш всичко за него. Да, ама не! Има много неща, които със сигурност не са ти минавали през акъла. За да обогатиш още повече познанията си на тази тема, дочети статията:

 

Сексът в спалнята е пълна скука – всъщност не зависи къде правите секс, а как го правите. Сексът може да бъде скучен и в самолет, ако не се раздавате и не си доставяте взаимно удоволствие. Но все пак, ако ти е омръзнало да го правите в спалнята, сменете мястото – направете го на пода в хола, на масата в кухнята или в банята под душа.

 

Той не вижда недостатъците ти – жените се притесняват изключително много, когато са голи пред партньора си. Истината е, че мъжете не забелязват женските недостатъци, когато са възбудени. Те искат да правят секс и не ги интересува, че имаш 3-4 излишни килограма и малко целулит по краката.

 

 

Планираният секс често е по-добър от спонтанния – определено вторият си има своя чар, но сякаш е по-добре да имате нужното време и място, за да се насладите един на друг. Планирайте си почивки или гостувания, при които ще останете насаме и ще може да изразите любовта си, без да бързате или да се притеснявате, че някой ще се прибере.

 

Довери се на секс клишетата – колкото и да са изтъркани, те определено имат ефект. Всеки би се зарадвал на гореща вана с много пяна, стриптийз преди секс, мръсни думички в ушето и т.н.

 

Всеки си има любима поза – със сигурност има поза, която може да те доведе до оргазъм в рамките на няколко секунди. Преди обаче да застанеш в нея, мини през други, за да може и партньорът ти да изпита удоволствие от секса.

 

Колкото повече, толкова повече – този израз на мечо Пух важи с пълна силна и що се отнася до сексуалните контакти. Колкото повече секс правиш, толкова повече искаш!

 

Понякога сънят е по-важен от секса – на повечето мъже и жени не им е до секс, когато са уморени и искат да се наспят. И това е напълно разбираемо. Внимавай с недоспиването, защото системната липса на сън води до нежелание за секс.

 

Сексуалните предпочитания се променят с времето – като тийнейджърка ще ти харесват едни неща, след 20-годишна възраст ще предпочиташ други, а като млада жена ще ти допадат трети. Това е напълно нормално. С течение на времето ще имаш нужда от по-дълбока емоционална връзка с партньора си, докато сега залагаш основно на физическото привличане.

 

Не премълчавай желанията си – никой не е роден да тече мислите на околните. Затова, когато искаш нещо, просто го сподели на партньора си. Той с удоволствие ще изпълни желанията ти, стига да не са прекалено извратени за неговите представи. Все пак кой не иска да задоволи нуждите на половинката си?

 

Задавай въпроси – няма от какво да се срамуваш. Човешко е човек да не знае всичко, така че когато нещо те интересува, просто попитай. Никой не е роден научен!

 

Отпусни се – за да изпиташ истинско удоволствие от секса, трябва да се отпуснеш напълно. Няма как да достигнеш до оргазъм, ако през цялото време си мислиш за нещата, които имаш да свършиш по-късно, за шефа, който те е ядосал по-рано през деня и за най-добрата ти приятелка, която от известно време те отбягва. Не бъди в миналото или бъдещето, а тук и сега!

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия