Подари ѝ бижу според зодията

2016-07-04 19:59:00
Подари ѝ бижу според зодията
Снимка: Pixabay

Няма човек, който да не знае колко много жените обичат подаръци. Не по-малко, те харесват и бижута. Това не прави ли бижуто перфектния подарък?


Ако си решил да ѝ подариш бижу, което да е не просто от теб, а искаш да бъде и специално за нея, ето ти няколко идеи как да съчетаеш красивото с личното в сферата на астрологията:

 

1. Овен – педантични, целеустремени, те със сигурност са в крак с модните тенденции и са нясно къде и какво е модерно, както и какво е последно на пазара. Избери нещо, което да е последен писък на модата. В противен случай ще я разочароваш – тя или вече го има, или е толкова старо, че чак ѝ е омръзнало. Избери нещо в топли цветове, все пак е лято!

 

 

2. Телец – те са ценителки на класата и стила, избери нещо красиво и елегантно. Тя би оценила перлите – вечна класика, която говори за изисканост и елит. Тя харесва високото качество, можеш да разнообразиш и с различни естествени камъни.

 

3. Близнаци – имайки предвид разнообразната им природа, трябва да ти е ясно, че тя няма да се появи два поредни дни с нещо еднакво. Няма нещо определено, което да носи всеки ден – просто потърси нещо оригинално, независимо дали са цветни топчета, диаманти, светеща пластмаса или благородни метали.

 

4. Рак – авантюристичната природа на тези зодиакални представители гарантира, че твоето момиче е доста динамична личност. Тя иска да е весела и забавна, което те довежда до мисълта за някакво многокомпонентно бижу – заложи на множество цветни гривни, които леко да подрънкват докато ги носи.

 

5. Лъв – кралици на зодиака, те много държат на това да демонстрират превъзходството, смелостта и оригиналността си. Избери ѝ едро бижу, голяма огърлица, едър пръстен, дълги масивни обеци – всички те ясно показват, че тя не играе на дребно.

 

6. Дева – лолитките сред всички знаци на астрологията. Няма дева, която да не харесва семпли и изчистени елементи. Твоето момиче е една нежна принцеса, която не понася претрупани бижута, напротив – тя се придържа към елеганса. Заложи на нещо дребно и много изчистено, за да я задоволиш.

 

7. Везни – обичат природата, перфекционистки са. Няма да сбъркаш, ако избереш нещо с флорални мотиви – така тя ще намери баланса на духа си и ще бъде доволна от това, че си я пренесал сред природата, която така ефективно умее да я успокоява.

 

8. Скорпион – тези момичета не обичат да привличат вниманието върху себе си. Не харесват ярки цветове, нито шарените бижура. Шестица от тотото за теб е бижу от благороден метал – злато или сребро, защото е много дискретно и елегантно, точно по вкуса ѝ.

 

9. Стрелец – изключително свободолюбив знак. Приятелката ти е своенравна, обича да е нестандартна – избери нещо дървено или кожено, а защо не гривна или гердан от миди? Или пък пръстен от стъкло със затворен в него цвят от глухарче? Определено ще я плениш.

 

10. Козирог – консервативни по характер, често доста студени в отношението си към хората. Подходящото за нея бижу трябва да носи античен дух, трябва да е исторически натоварено за да отговаря на аристократичната ѝ осанка. Избери нещо старинно и оригинално.

 

11. Воделей – пърхащи като пеперудки, те обичат вниманието. Твоят печеливш план е да избереш нещо шарено, цветно, по възможност ярко, за да може едновременно да зарадваш нея и да ѝ набавиш ужното внимание на околните, което я ласкае толкова.

 

12. Риби – за тези красавици са подходящи романтичните бижута. Всичко мистично, елегантно, бляскаво, дори капризно на вид, би било комплимент за нея. Избери класическото злато – то определено ще ѝ се стори привлекателно.

Автор: Станита Пехливанова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия