Кои зодии имат най-голям шанс да забогатеят?

2016-12-11 10:30:00
Кои зодии имат най-голям шанс да забогатеят?
Снимка: sxc.hu

Ако сте родени под зодиакалния знак Близнаци можете да се считате за късметлии, тъй като представителите на тази зодия имат най-голям шанс да забогатеят, пише в. “Daily Mail”, позовавайки се на резултатите от скорошно британско проучване.

 

Изследвайки внимателно списъка на 1000-та най-богати хора във Великобритания в момента, анализаторите открили, че в него преобладават Близнаците – около 9,9%. Видни представители на тази зодия са сър Пол Маккартни, сър Том Джоунс и Джейми Оливър, които са родени в периода между 21 май и 21 юни.

 

 

Близнаците притежават способността бързо да се приспособяват към нови ситуации и промени, те притежават проницателност, остър ум и тактичност. Именно това са качествата, които допринасят за финансовата им стабилност и успешната професионална реализация.

 

На второ място в списъка със зодиакалните знаци, които имат най-голям шанс да забогатеят, са Козирозите с 9,6%. Техните положителни качества са упоритият труд и постоянството, които изглежда им носят повече пари. Телците мразят мързела и избягват да претупват работата си, а това определено е техен сериозен плюс.

 

Трети в класацията са представителите на зодията Овен, които съставляват 8,9% от списъка на най-богатите хора във Великобритания. Те се отличават от останалите със своята решителност и способност за взимане на бързи решения. Макар склонността им към поемане на рискове невинаги да им носи печалби, в крайна сметка те все пак съумяват да постигнат и множество успехи.

 

На дъното на списъка са хората, родени под зодиакалния знак Скорпион, от които едва 6,5% попадат сред 1000-та най-богати британци. Представителите на тази зодия са властолюбиви и борбени, но често това им навлича завистта на околните. Именно съперничеството на останалите изиграва лоша шега на Скорпионите, чийто успех нерядко пада в жертва на завистниците.

 

Вижте пълната класация на зодиите с най-голям шанс да забогатеят:

 

1. Близнаци

2. Козирог

3. Овен

4. Телец

5. Лъв

6. Стрелец

7. Рак

8. Риби

9. Везни

10. Водолей

11. Дева

12. Скорпион

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Lilly23
преди 6 години

Аз съм Водолей... Може да не съм богата, но явно съм гадателка, защото познах, че номер 1 ще е Близнаци!

swagit
преди 10 години

близнаци съм :ДД

kitty02
преди 11 години

Айдее, последно място :D :D

ognyanova95
преди 11 години

чак пък и да забогатяваш според зодията... хаха

Fengom
преди 11 години

Колко си заблуден само :)

JDeel
преди 11 години

Тези от Daily Mail явно се чудят какво вече да напишат и как да привлекат повече читатели. Зодиите си остават една древна измислица служеща за забавление.

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия