Мъжете харесват различни видове жени, затова докато се питаш как да се преобразиш, че да го спечелиш, може да не намериш правилен отговор. Онова, което е валидно със сигурност, е че има някои неща, които никога няма да излязат от мода.

 

Такова нещо е добрата хигиена – ако искаш да направиш добро впечатление, винаги бъди чиста и спретната. Никога не пропускай да ухаеш добре, да си с чиста коса, с оформени нокти. Не е нужно да посещаваш професионален маникюрист, достатъчно е да нямаш стар и олющен лак по ноктите. Може дори да нямаш лак, достатъчно е да си оформила ноктите си в еднаква форма, дори само с пила. Може да ползваш обикновен прозрачен топ-лак, като заздравител, ако желаеш, за да предпазиш ноктите си от начупване или обелване. Почисти кожичките си, стърчащите кожички създават впечатление за нездрав вид. И не забравяй зъбите си – нали все пак първото, което ще подариш на човека, когото обичаш, е искрената си усмивка.

 

 

Винаги бъди с чисти обувки – окаляните обувки, по които има засъхнала мръсотия, никога не са красива гледка. Макар и да ти се струва, че мъжете не се интересуват от тези неща, не е задължително те да им обягват от поглед. Винаги гледай да имаш под ръка опаковка мокри кърпички, или поне сухи, с които да забършеш калта от обувката си.

 

Ако си решила да носиш чорапогащник или дълги чорапи, увери се, че няма пуснати бримки или дупки то тях. Мъжете намират за секси сами да ги разкъсат, ако сте в настроение за интимни ласки, а и това често е голям фетиш, подходящ за предигра.

 

Избирайки своя тоалет, избягвай много натрапчивите и различни тонове на аксесоарите – избери неща, които да си подхождат взаимно. Например, ако сте си уредили среща, съчетай малката си черна рокля със семпло бижу, което да не се натрапва с ярките си цветове, заложи на сребро или злато, или пък бижу с дребни камъчета. Ако си решила да облечеш къса черна пола, която е класика, не по-малко от малката черна рокля, комбинирай със семпла блуза, или отново в черно, или в нещо, което не е ярко – бяло, сиво, бледорозово. Бъди елегантна – това никога няма да излезе от мода. Мъжете харесват закачливи, усмихнати момичета, но това не значи, че не искат да видят жената в тях, а тя определено е нежна и стилна.

 

Погрижи се за грима си – и под грим не разбирай силен, тежък грим – гримът ти е твоята отговорност да изглеждаш свежа, а не затрупана от мазила. Достатъчно е да прикриеш някоя дребна пъпчица с коректор, ако имаш такива, и да сложиш обикновена черна спирала, ако желаеш – приятно е, когато изглеждаш естествена. Това показва природната ти красота на любимия, а с грим всички можем да бъдем красиви. Показва също и че се чувстваш комфортно в кожата си и се харесваш – това доста привлича мъжете.

 

Прибери косата си, погрижи се за нея – нека не е произволно пръсната навсякъде. Избери нещо сепло и удобно – ако все пак имаш дълга коса, която обичаш да носиш спусната, оформи я с елегантна диадема, или я фиксирай с някой продукт за коса, колкото да не се разпилява и да не стърчи. Ако си отворена към предложения за прически, опитай с висок кок, или с небрежна плитка – изглеждат едновременно сладко, спретнато и семпло. Високата конска опашка също никога няма да излезе от мода, даже е доста секси в мъжките очи.

 

И не забравяй – най важното е да се чувстваш комфортно, да бъдеш себе си, да се забавляваш и да покажеш интерес – такава комбинация не може да не остане незабелязана.

Автор: Станита Пехливанова