Разбери каква е в леглото според формата на гърдите ѝ

2016-06-09 16:59:00
Разбери каква е в леглото според формата на гърдите ѝ
Снимка: iStock

Може да научиш много за характера на приятелката си, като обърнеш внимание на формата на гърдите ѝ.

 

Ако твоята приятелка има бюст с формата на грейпфрут (кръгли и твърди гърди), то тя на пръв поглед изглежда адски секси и повечето хора си мислят, че е мръсница в леглото. Истината обаче е друга. Тя е изключително срамежлива и изобщо не е разкрепостена по време на секс. Тя предпочита нежните ласки пред грубия секс.

 

 

Ако твоята приятелка има голям бюст с формата на пъпеш, то тя също изглежда адски секси, но в същото време не е голяма почитателка на секса. Обича да се възхищават на гърдите ѝ, но за нея сексът не е най-важното нещо в една връзка.

 

Ако твоята приятелка има бюст с формата на череши, то тя не е надарена, но за сметка на това е изключително забавна. Тя е умна, обича да чете и да се забавлява и е подходяща за сериозни взаимоотношения. В леглото не е особено активна и не си пада по експериментите.

 

Ако твоята приятелка има бюст с формата на лимон, то тя определено е страстна любовница. Тя е активна по време на секс, има готин характер, обича да се забавлява и граби с пълни шепи от живота.

 

Ако твоята приятелка има бюст с формата на ананас, тя е интелигентна личност, която обича да се развива в личния и професионалния живот. Влюби ли се в един мъж, тя никога няма да му изневери.

 

Ако твоята приятелка има бюст с формата на портокал, то тя е уверена и се чувства добре в кожата си. Знае какво иска от живота и как да го постигне. Не си пада по секса за една нощ и предпочита приятелските разговори с партньора пред креватните подвизи.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия