Защо малките гърди са за предпочитане пред големите?

2014-03-12 14:44:00
Защо малките гърди са за предпочитане пред големите?
Снимка: Dreamstime

Жените имат различни гърди и като големина, и като форма. Факт е ,че голяма част от представителките на нежния пол искат да притежават голям бюст и ако нямат такъв по рождение, а имат достатъчно финанси, лягат под ножа. Но необходимо ли е това? Замисляли ли сте се ,че малките гърди всъщност имат повече предимства от големите? Не вярвате? Вижте кои са те:

 

 

Малкият бюст подмладява – редица проучвания показват, че мъжете трудно определят възрастта на жената само по нейното лице. Повечето от тях се ориентират по гърдите. Поради тази причина жените с малък бюст често изглеждат по-младолики, поне в очите на господата.

 

Жените с малки гърди изглеждат по-слаби – дори да нямаш излишни килограми, когато гърдите ти са големи, визуално изглеждат по-едра. Особено, ако не се обличаш с подходящи дрехи и подчертаваш недостатъците си, вместо своите положителни черти.

 

Малките гърди влияят благоприятно на здравето – учените са доказали, че жените, които имат едър бюст, страдат от главоболие по-често от дамите с малки гърди. Причината е, че големите гърди натоварват гръбнака и врата. Също така жените с малък бюст могат да спортуват по-спокойно и да правят много повече и различни физически упражнения.

 

Повечето дрехи седят по-добре на жени с малки гърди – може да ви се стори странно, но е истина. Блузките с деколтета седят атрактивно на жени с голям бюст, но повечето дрехи са правени за дами, които имат нормални на големина гърди. Затова доста момичета имат проблеми при избора на дрехи.

 

Малките гърди са по-чувствителни – и нека завършим с него хубаво. Учените са доказали, че големият бюст е по-безчувствен, защото има повече мастна тъкан, отколкото жлези. В същото време малките гърди са доста по-чувствителни, защото жлезите, които са свързани с възбудата, не се намират дълбоко под мастната тъкан.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Ouroboros
преди 10 години

Тази тема е пълна с глупости. Вярвайте ми, мъжете предпочитаме големите гърди, нищо че в тази тема се намеква едва ли не обратното.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия