Как да завладееш момчето, което всички харесват

2016-04-15 11:44:00
Как да завладееш момчето, което всички харесват
Снимка: freedigitalphotos.net

Много често се случва момичетата да се влюбват в момчета, харесвани от всички. Най-вероятно си мислиш, че след като той има толкова много жени около себе си, никога няма да ти обърне внимание. Ако не пробваш, няма да разбереш дали си права. Ето няколко начина да го завладееш. 

 

Бъди равнодушна. Първото, с което ще се сблъскаш е как да привлечеш внимание към себе си, когато той е всеобщ любимец и е обкръжен от толкова много поклоннички. Най-голямата грешка, която можеш да направиш е да се опиташ да го заинтригуваш с комплименти и ласкателства. Този мъж е отрупан с публично обожание и изобщо няма да различи твоите думи от тези на тълпата. Именно равнодушното поведени и дори неприязън могат да пробудят у него интерес. Така ще нараниш егото му и той ще бъде жестоко учуден, че има жени, които не са готови да му паднат в краката. По този начин ще се заформи закачка помежду ви. Все пак обаче внимавай с отрицателните емоции, не бива да се стига до крайности. Равнодушието трябва да се редува с лек интерес, но не прекален. Все пак ако не му харесваш, той изобщо няма да обърне внимание на равнодушието ти. Ако не се получава, остави. Не можеш да накараш някой да те харесва. Нещата винаги трябва да бъдат взаимни, ти просто да ги караш да вървят, а не да ги напъваш. Рано или късно ще намериш твоя човек.

 

 

Не го лишавай от обкръжението му. Всеки има приятели, обожатели и познати, които го заобикалят. Ще ти се наложи да се примириш с факта, че не си единствена. А и останалите понякога ще проявяват влеченията си към него, което естествено няма как да не те подразни. Важното тук е да умееш да запазваш самообладание. В противен случай ще си изпуснеш нервите, ще извадиш любимия си от равновесие и по този начин автоматично даваш шанс на тези, които чакат на опашка.

 

Трябва да се напаснете. Бъди готова, че понякога може да се налага да пожертваш своите интереси, за да съхраниш любовта. Ако в началото си показвала равнодушие, за да го спечелиш, то сега трябва да покажеш любовта и загрижеността си, за да го задържиш и да не отиде при друга. Въпреки че от негова страна се предполага, че трябва да бъде същото. Не си представяй, че трябва да го обгрижваш като крал, във връзката всичко е взаимно, иначе не се получава. 

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия