Нещата, които показват, че не си готов/а за сериозна връзка

2016-03-31 14:43:00
Нещата, които показват, че не си готов/а за сериозна връзка
Снимка: iStock

По-голяма част от тийнейджърите предпочитат краткотрайните любовни авантюри, но има и такива, които предпочитат сериозните връзки. Но едно е да искаш нещо, а друго е да си готов за него. Виж кои са нещата, които правят незрелите момчета и момичета с гаджето и, си помисли хубаво дали си готов/а за сериозни взаимоотношения:

 

Вдигат скандали за глупости – скандалите са полезни за връзката, стига да са за смислени неща и да не са ежедневие. Ако обаче се чудиш за какво да се скараш с гаджето просто ей така за спорта, то ти определено не си готов за сериозна връзка. Вместо да се карате, може да обсъдите проблема и да намерите неговото решение бързо и по цивилизован начин.

 

 

Редовно се сърдят – кой се сърди и цупи най-често? Точно така – децата! Това поведение е детско и определено не приляга на възрастен и зрял човек. Ако имаш сериозна връзка и искаш да бъдеш щастлив с гаджето си, трябва да изградите здравословни взаимоотношения, което включва уважение, разбирателство и правене на компромиси.

 

Излагат половинката си пред други хора – скандалите и търканията трябва да останат между партньорите и никой да не бъде намесван в тях. Ако ти редовно вдигаш скандали на гаджето си в присъствието на други хора, то явно не си готов да имаш сериозна връзка и да пазиш честта и доброто име на партньора си.

 

Следят гаджето си – това поведение е по-присъщо на жените, но има и мъже, които го правят. Ако всеки ден следиш гаджето си – проверяваш му джобовете, ровиш му в телефона, във Facebook и в пощата, то ти определено не си достатъчно зрял за сериозна връзка. В една връзка едно от най-важните неща е доверието, а ти явно нямаш такова към гаджето си. Ако не вярваш на партньора си и имаш постоянна нужда той да ти доказва, че те обича и иска да бъде само с теб, то ти създаваш излишно напрежение, което рано или късно ще доведе до раздяла. Ако има нещо да се случи, то ще се случи, без значение дали го проверяваш или не. И ако ти изневерява, ще разбереш.

 

Споделят всичките си скандали с гаджето във Facebook – много е важно това, което става в една връзка, да си остава само между двамата партньори. Разбира се, няма лошо да си качвате ваши снимки във Facebook и да се таг-вате от различни места, но скандалите трябва да останат между вас и да не стават обществено достояние.

 

Имат си резервен вариант – самият факт, че си имаш резерва в случай, че се разделиш с гаджето, показва, че ти си с него, за да си във връзка, а не защото го обичаш.

 

Искат да получават подаръци редовно – хубаво е гаджето ти да те радва с подаръци от време на време, но не можеш да искаш при всяка ваша среща да ти носи по нещо.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия