Как да разбереш, че той продължава да те обича [част първа]

2016-04-12 13:50:00
Как да разбереш, че той продължава да те обича [част първа]
Снимка: freedigitalphotos.net

Много от хората, които имат сериозна връзка, с времето страстите започват да отслабват и рутината обзема почти цялото ежедневие. Съществуват обаче и такива двойки, които въпреки времето не спират да се искат и не се оставят на сивотата да ги погълне. Ето как да разбереш, че партньорът ти все още е влюбен в теб.

 

Винаги прави каквото ти искаш. Това може да се тълкува като липса на интерес или само за да не се разсърдиш, ако той иска нещо друго, но всъщност е нормално влюбените мъже да демонстрират по-малко ентусиазъм от влюбените дами заради разликата в нивата им на серотонин. При влюбените мъже той е в доста по-малки количества. Докато повишените му нива при жените им помагат да демонстрират повече щастие. И тъй като нивата на серотонин в партньора ти не отговарят на твоите, той показва любовта си, като се съгласява с твоите предложения, дори да става дума само за седене на дивана и гледане на телевизия. И вместо да страдаш от факта, че любимият ти не проявява инициатива, използвай предимството си и го спечели, за да опитате нови и вълнуващи неща заедно.

 

 

Произнася малкото ти име по време на секс. Съвсем нормално е да се обръщате един към друг с галени имена през деня, но ако любимият ти изрича името ти по време на секс това определено е доказателство, че той напълно присъства в настоящия момент и точно ти си човекът, с когото иска да преживява най-интимните си мигове. Друг знак за мъжката привързаност е контактът с очи – както когато сте в леглото, така и през останалото време. И не на последно място, показателно е желанието му да говорите на различни съкровени теми, а не само да обсъждате битовизми. Така че, старай се да бъдеш интересна личност със свои занимания и стремежи, за които да е увлекателно да се приказва.

 

Придружава те на срещи без да се оплаква. Отивате на рожден ден на някоя твоя приятелка и тази компания не е много забавна за него, но той не се оплаква и няма нужда да го убеждаваш. Може би причината да го направи е, че иска да те види щастлива, защото те обича. Не забравяй да оцениш жеста му. 

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия