Проблемите на обвързаните

2016-03-28 18:04:00
Проблемите на обвързаните
Снимка: freedigitalphotos.net

Напълно нормално е след като влюбените поживеят известно време заедно да се появят някакви разногласия или просто да започнат да живеят в сивото ежедневие. Ето как да избегнеш това, както и кои са най-честите оплаквания при сериозно обвързаните.

 

Вече не се забавлявате заедно. Докато сте били в началото, основното, което сте правили е да се забавлявате. Но сега, когато връзката ви е преминала на по-високо ниво, имате повече отговорности и не ви остава време. Ако и на двама ви се иска, може да промените това. Ако сте настроени еднакво относно съвместните забавления , значи имате шанс да развиете връзката си в правилната посока. Това, което трябва да направите, е просто да бъдете спонтанни в откриването и осъществяването на хубавите моменти за двама ви, без да пресмятате чий ред е да направи нещо мило за другия. Ако успеете да предизвикате приятни емоции с това у партньора си, сивото ежедневие ще бъде успешно преодоляно. Но не забравяйте да правите такива неща по-често, за да не се върне.

 

 

Романтиката вече почти я няма. Преди всеки от двама ви е проявявал желание и старание в това да има адреналин, да бъде интересно. Сега единия не оценява желанието на другия или никой не се сеща за подобни неща. За съжаление понякога връзките се променят и развиват и нерядко точно тези качества, които първоначално са те привличали в партньора ти, стават именно тези, които впоследствие те дразнят или изчезват. Възможно е да си претоварен/а от многото ежедневни задачи и да не ти е до романтика, но малките красиви жестове са от голямо значение за всяка връзка. А пък промяната на обстановката или един романтичен уикенд може да е точно това, което ще тушира напрежението и ще върне тръпката помежду ви.

 

След навлизането в по-сериозни отношения жената се променя. Много мъже се оплакват, че в началото на връзката партньорката им е била много разкрепостена и е давала всичко от себе си в леглото. Но след като са преминали към по-сериозен етап, тя престава да бъде толкова палава. Да, има момичета, които си слагат маски на мръсници само за да се харесат на мъжете. Тук проблемите са повече от един. Първо, никой не може да живее с маска на лицето си непрекъснато и с времето се издава, а това е разочароващо за човека отсреща. А още по-същественият проблем тук е да осъзнаеш, че тази нечестна игра е симптом на нещо по-дълбоко: страхове, неувереност или друго, което те кара да смяташ, че не си достойна за любов и сериозна връзка. А това е нещо, което трябва сериозно да помислиш как да промениш, иначе няма да си щастлива и да имаш пълноценна връзка.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия