Какво всяка жена трябва да знае [част трета]

2016-03-22 17:31:00
Какво всяка жена трябва да знае [част трета]
Снимка: freedigitalphotos.net

Сигурно много пъти си правила какви ли не неща в леглото само за да постигнеш малко разнообразие. В това няма нищо лошо, даже е много хубаво и полезно за връзката ти. Ето няколко правила за постигане на еротично блаженство.

 

 

Отпусни се, за да усетиш оралното удоволствие. Много жени не обичат да правят френска любов на партньорите си, тъй като смятат, че тя трябва да се прави с цяла уста и през цялото време. Но това не е съвсем вярно. Първо никога не трябва да я приемаш като поставена задача. Плюс това ти разполагаш с абсолютен контрол в случая. А само гледката на главата ти долу е достатъчна тръпка за него. Стига да не използваш зъби (освен ако той не обича)той ще е доволен. Включи и ръцете си – допирът на устните ти, в комбинация с ръка, галеща интимните му части. Навярно той иска да има различни усещания, така че спокойно можеш да промениш, когато се измориш. Ако устните ти изтръпнат, заложи на ръката и докато го стимулираш ръчно, пърхай с езика си около главичката. А ако вратът или челюстта ти започнат да се схващат, смени позата – коленичи пред него, така  че да не се навеждаш, при което цялата доза тежест пада върху гръбнака. А ако устата ти пресъхне, сложи на пениса му ароматизиран овлажнител. И в никакъв случай не се притеснявай дали правиш перфектните движения. Истината е, че научаваш любимата за един мъж техника – съвкупност от бързина, сила и продължителност – единствено с опита. Просто трябва да се стараеш и да си готова да експериментираш, това се харесва на мъжете.

 

Намери G-точката си. Въпреки че не можеш да я видиш отвън, след като веднъж откриеш тази буквално гореща точка, повече няма да поискаш секс без нейно участие. Тя представлява поресто късче тъкан. За да я намериш, спусни с пръст линия от пъпа към върха на срамната си кост, като натискаш около сантиметър в кожата. Когато почувстваш лек дискомфорт, все едно ти се ходи до тоалетната, си я уцелила. Сама по себе си обаче, G-точка съвсем не е гаранция за оргазъм. Тя много напомня клитора, защото при стимулиране набъбва и много жени описват изпитаното чувство като приятно, но дразненето ѝ не означава автоматично достигане на кулминация. Най-добрите пози за стимулирането й са ездачката, задната прашка и мисионерската, като в последната той е коленичил (накарай го да вдигне краката ти нагоре за допълнителна стимулация). Така пенисът му влиза под ъгъл и се трие максимално в чувствителното място. Но преди да ги изпробваш, най-добре започни с малко подготовка: накарай гаджето си да пъхне палеца и показалеца (дланта му е към тялото ти) и да започне да прави бавни движения в различни посоки. След като свикнеш с усещането, прибави още една доза възбуда, като притиснеш своята длан в стомаха, точно над горната линия на венериния хълм, така че мястото да получи натиск едновременно отвътре и отвън. Ако се почувстваш превъзбудена (може да се появи гъделичкане, неприятно чувство), или спри стимулирането, или стисни зъби и потърпи още около 10 секунди, след които то изчезва.

 

Втората част от статията четете тук:

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия