Какво всяка жена трябва да знае [част втора]

2016-03-19 11:01:00
Какво всяка жена трябва да знае [част втора]
Снимка: freedigitalphotos.net

Сигурно много пъти си правила какви ли не неща в леглото само за да постигнеш малко разнообразие. В това няма нищо лошо, даже е много хубаво и полезно за връзката ти. Ето няколко правила за постигане на еротично блаженство.

 

 

Пенисът му не е единствената гореща точка. След като и двамата сте вече доста разгорещени и единственото ви желание е незабавно да започнете, не се съсредоточавай единствено върху пениса му, забравяйки за съществуването на останалата част от тялото му. Експериментирай с целувки и лекичко осмукване на шията и врата, които са невероятно чувствителни ерогенни зони, както и със смучене и закачливо захапване на долната мека част на ушите. После направи набег към кокалестата територия в основата на гръбнака му. Натискът на това място провокира приток на кръв, засилва циркулацията и увеличава ерекцията. Прегърни го, плъзни ръце надолу по гърба му и когато стигнеш непосредствено над задните части, с върховете на пръстите си натисни бавно, но здраво триъгълната кост там. Леките назъбени части по нея ще те ориентират къде са точките за стимулация. Не подминавай перинеума – кръпката кожа, заключена между тестисите и ануса, която е щедро снабдена с чувствителни нервни окончания. Сгъвката, където краката му се свързват със слабините също реагира удивително при допир. Прокарай пръсти през долната част на тялото му, после пропълзи нагоре по вътрешната част на бедрата. Когато стигнеш до пениса, постави двете си ръце с дланите към кожата му, така че палците и показалците да сключат свободен триъгълник около слабините. Разтривай пръсти нагоре и надолу по перинеума му (без да натискаш) и комбинирай с постоянен плътен натиск в сгъвката.

 

После все пак премини към пениса. Сключи ръка около основата на пениса, без да стискаш.  Започни да движиш бавно ръката си нагоре и надолу, постепенно увеличавайки скоростта, като от време на време леко стискаш главичката. Докато използваш едната си ръка по този начин, с другата покрий тестисите му и деликатно ги разтривай. Резките и неочаквани движения са забранени. Когато той започне да тласка таза си към ръката ти, увеличи леко натиска върху самия пенис, или забързай движенията, ако искаш да го доведеш до финала. Щом достигне на косъм от оргазма, увеличи максимално скоростта, като избягваш да докосваш главичката, защото тя е супер чувствителна в този момент. После завърши с бавен масаж по цялата дължина на пениса, докато спазмите по тялото му спрат. Ако обаче не искаш да свършва, забави нещата, като сключиш здраво ръка точно под главичката на пениса – така ще стопираш желанието му да кулминира.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия