Как да разбереш, че той НЕ е подходящ за теб?

2016-02-25 13:45:00
Как да разбереш, че той НЕ е подходящ за теб?
Снимка: iStock

От известно време имаш усещането, че момчето, с което си в момента, не е най-подходящото за теб. Интуицията ти може и да е вярна. Но преди да вземеш решение да се разделите, виж кои са нещата, които ясно показват, че е време да потърсиш щастието си при друг:

 

Той се подиграва на твоите фантазии – ако те обича, той с удоволствие ще осъществи ако не всички, то поне част от твоите фантазии. Ако ти се подиграва, на него явно не му пука за теб и за нещата, които харесваш.

 

Говори грубо за тялото ти – може да нямаш най-съвършеното тяло на света, но това определено не му дава право да се подиграва с недостатъците ти.

 

Държи се егоистично – за да бъдете и двамата щастливи заедно, трябва да правите компромиси от време на време и да уважавате мнението на партньора си. Ако той постоянно те принуждава да правиш неща против волята си, то това ясно показва, че е страшен егоист.

 

 

Нежен е с теб само когато правите секс – не е нужно да се гушкате и целувате постоянно, разбира се, но не е нормално да е мил с теб само преди или по време на секс.

 

Не можеш да достигнеш до оргазъм – уж ти е приятно да правиш секс с него, но в последно време така и не можеш да „свършиш“.

 

Не ти е кеф да го целуваш – обичаш да правите секс, но не изпитваш нужда да го прегръщаш и целуваш. Това определено не е нормално.

 

Той ти създава излишни комплекси – всеки човек има неща, за които се притеснява, но гаджето ти се старае да ти създаде нови комплекси, повечето от които не са истински. Ако той те обича истински, ще говори само за твоите плюсове и няма да обръща внимание на недостатъците ти.

 

Не му пука дали си получила оргазъм – по време на секс за него е важно той да свърши и не се интересува на теб дали ти е било приятно и дали си успяла да достигнеш до оргазъм. Пълен егоист!

 

Дразни се, когато го помолиш нещо – не е нормално да поискаш помощта му и това да го подразни.

 

Казва ти, че не си добра в леглото – може да не си най-добрата, с която е бил, но това не означава, че трябва да ти го казва или натяква постоянно. Има много начини да ти каже какво харесва по време на секс и къде може да положиш повече усилия. Но в никакъв случай не бива да те сравнява с други жени.

 

Не иска да използвате предпазни средства – няма смисъл да бъдеш с мъж, който не се интересува от желанието ти да се грижиш за здравето си. Сега няма да уважи това твое желание, след време някое друго и т.н.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия