Идеи за горещ и страстен секс (+ 18)

2016-02-23 14:29:00
Идеи за горещ и страстен секс (+ 18)
Снимка: iStock

В последно време правиш секс с гаджето си, но сякаш страстта помежду ви се е изпарила. Не се притеснявай, може да оправиш нещата, като използваш няколко лесни трика. Кои са те? 

 

Топла кърпа – със сигурност ти се е случвало да допираш топла кърпа до тялото си. Спомняш си какъв кеф беше, нали? Сега си представи какво ще е усещането върху интимната зона. Гаджето ти ще остане приятно изненадано, ако сложиш затоплена кърпа върху пениса му и нежно го разтриеш. Тази идея е подходяща и за жени.

 

 

Горещ чай – ако си от хората, които правят орална любов на гаджето си, може да му създадеш нови емоции, като използваш трика с горещия чай. Идеята е да отпиеш глътка чай преди началото на френските ласки. Устата ти ще е топла и приятна, а това ще доведе до циркулация на кръвта. Когато се стопли, изпий още една глътка чай, като този път я задържиш за по-дълго време в устата си и продължиш със заниманието си.

 

Топли ръце – никой не обича студени ръце, така че е хубаво преди секс да затоплиш ръцете си.

 

Топла играчка – ако сте от двойките, които използват играчки по време на секс, може да я затоплиш предварително в топла вода. Гениталиите реагират силно на промени в температурата. След това може да охладите играчката за нови усещания.

 

Топъл дъх – топлината на дъха е достатъчна да направи кожата по-чувствителна. Използвай го върху ерогенните зони, гарантираме ти, че партньорът ти ще се побърка от кеф.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия