Топ 5 на най-опасните секс пози

2014-05-07 14:49:00
Топ 5 на най-опасните секс пози
Снимка: Dreamstime

Статията е предназначена за лица над 18-годишна възраст!

 

Сексът не е най-важното в една връзка, но определено оказва сериозно влияние върху нея. Ако искате всичко помежду ви да е наред, трябва да имате разнообразен и задоволителен сексуален живот. Нека спалнята не е единственото място, където се отдавате на плътски удоволствия. Опитайте и други места, които ще ви донесат допълнителна доза емоции – в колата, на плажа, в планината, в асансьора и т.н.

 

Освен при местата, трябва да има разнообразие и при секс позите. В Кама Сутра определено ще намерите доста, като някои от тях няма да успеете да направите, защото те са подходящи за хора – каучук, но не и за нормални такива. И все пак има голямо разнообразие от секс пози, които може да опитате. Внимавайте, защото някои от тях са опасни и могат да ви създадат сериозни здравословни проблеми. Вижте кои са те:

 

Секс поза Културист – при тази поза жената е обгърнала с крака и ръце тялото на партньора си, а той я е вдигнал на ръце.

 

Защо е опасна?

 

При тази поза е възможно мъжът и жената бързо да се изпотят, защото телата им се допират в по-голямата си част. Това би направило задържането на жената във въздуха почти невъзможно и има голяма вероятност тя да се изплъзне и по този начин да пострада членът на мъжа, както й нейният гръб и глава.

 

 

Секс поза Мост - тази поза определено е доста трудна за изпълнение. Мъжът заема позата „мост“, а жената сяда отгоре му. Тя трябва да бъде сравнително лека и да умее да балансира, както и да не се отпуска напълно върху партньора си.

 

Защо е опасна?


Натискът на женското тяло не е никак малък и мъжът може да получи сериозна травма на китките или глезените. А ако не издържи и падне, има възможност да пострадат и двамата.

 

Секс поза Арбалет - и тази поза не е сред лесните. Даже е доста трудна и малко двойки биха се справили със задачата да я изпълнят. Мъжът трябва да вдигне жената във въздуха с гръб към себе си. Тя трябва да го обгърне с краката си и да се хване за ръцете му, за да не падне.

 

Защо е опасна?

 

Възможно е жената да получи болка в кръста или да се изхлузи напред и да си удари главата в пода. Затова е по-добре да не рискувате!

 

Секс поза Йога - мъжът е легнал на земята и е свил краката си в коленете. Жената е застанала пред него на пръсти.

 

Защо е опасна?

 

На повечето жени им е трудно да се задържат на пръсти в тази поза. Истината е, че тя не доставя нужното удоволствие нито на мъжа, нито на жената. По принцип, когато мъжкият полов член е във възбудено състояние, седи изправен, а позата Йога не му дава тази възможност. Също така ъгълът е неподходящ и не може да се достигне до G-точката на жената, като по този начин тя не получава нужното удоволствие.

 

Секс поза Ножица - жената се е опряла с едната си ръка на земята, като се стреми да държи тялото си изпънато на една страна. В същото време мъжът слага единия й крак между неговите, а другия го хваща и я повдига. Със свободната си ръка хваща жената за кръста, а тя се придържа за ръката му, за да не падне.

 

Защо е опасна?

 

Мъжът придържа жената с едната си ръка и има голяма вероятност да я изпусне, когато му натежи прекалено много. Също така ъгълът на проникване е неудобен за него и не му доставя удоволствие. Другото, което може да се случи, е ръката на жената да изтръпне и тя да мисли за този дискомфорт, а не за удоволствието, което получава.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия