Как да внесеш разнообразие в любовния си живот [част втора]

2016-01-14 11:45:00
Как да внесеш разнообразие в любовния си живот [част втора]
Снимка: freedigitalphotos.net

Покрай забързаното ежедневие сексът за много двойки става еднакъв и леко омръзва понякога. Истината е, че не трябва да се акцентира единствено върху самия секс. Ето какво може да внесе разнообразие към преживяванията в леглото.

 

Шепни му. Шепотът предразполага към интимна обстановка, а правейки го, когато сте някъде навън и казвайки му, че после го очаква незабравима нощ, направо ще го подлуди. Прошепни в ухото му нещо закачливо. Усещането на дъха ти в ухото му, ще даде сигнал на тялото на партньора ти да се готви за нещо грандиозно.

 

Доминирай. Понякога е много секси да разпалваш бавно страстта на любимия си, но е хубаво да опиташ и точно обратното - поеми инициативата изцяло в свои ръце. Още от начало накарай партньора си да се подчини на желанията ти. За него ще е много възбуждащо да вижда, че и ти искаш секс не по малко от него.

 

Целувай страстно. За да нажежиш обстановката, обходи с език външната част на устните му, след това нежно придърпай долната му устна със зъби. Може и леко да захапваш езика му, докато той се намира в устата ти.

 

 

Масажирай го. Масажът по цялото тяло е страхотна опция, но ще се получи още по-добре, ако използваш и ароматно масажно олио.

 

Стискай палеца му. Докато половинката ти ти държи за ръката, както обикновено, обвий всичките си пръсти около палеца му и задръж така за малко. Това ще го накара да мисли за усещането на ръката ти около члена му и много лесно ще се възбуди.

 

Захапи с устни част от тялото на любимия – в областта на гърдите или долната част на корема. След това отпусни. Притокът на топъл въздух от дъха ти ще повиши температурата на кожата му в тези зона и ще се възбуди.

 

Прави се на недостъпна. Докато правите нещо обикновено, дай няколко недвусмислени сигнала на партньора ти, че искаш да го направите (докосвай тялото му, гледай го дълбоко в очите), а след това съвсем естествено продължи да правиш това, което правеше, все едно нищо не е станало и не му обръщай внимание. Това определено ще го накара да те накара да задържиш вниманието си върху него, но този път за много по-дълго време.

 

Първата част от статията четете тук:

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия