Да опазим любовта с романтика

Вие сте влюбена. Той във вас - също. Какво по-хубаво от това да си подарите взаимно една незабравима вечер със силно романтичен привкус. Ето някои идеи за подобно уникално и интимно преживяване. Класически вариант - у дома: Поканете го у дома. Отд

2009-10-28 08:47:43
Да опазим любовта с романтика
Вие сте влюбена. Той във вас - също. Какво по-хубаво от това да си подарите взаимно една незабравима вечер със силно романтичен привкус. Ето някои идеи за подобно уникално и интимно преживяване.

Класически вариант - у дома: Поканете го у дома. Отделете си поне два часа за подготовка - един за храната и един за вас. Имайте предвид, че поканата у дома директно предразполага към интимност и бъдете готова за това. Храната: изберете нещо леко за хапване, но поднесено по великолепен начин. Подгответе масата в романтичен стил с малка покривка, две чаши от предпочитаното от вас вино, малко плодове, подбрани сирена, питка/и топъл хляб. Украса: Една или  много свещи ще са прекрасното осветление за романтичното ви изживяване. В зависимост от етапа на вашата връзка можете да допълните с листа от рози на масата и в спалнята, а защо не и във ваната.  Не забравяйте леката романтична музика за фон. Развихрете фантазията си!

Класически вариант - на ресторант: Ако не се чувствате достатъчно добра домакиня, неудобно ви е да го поканите у дома или имате други съображения, можете просто да изберете втория класически вариант - ресторант. Изберете заведението така, че да е спокойно, да сте отделени в сепаре и да отговаря на общите ви вкусове за храна, вкусове и стил. Поканете го по романтичен и нетрадиционен начин с картичка, например. Все пак не забравяйте, че той е кавалерът и оставете той да води вечерта, разговора и накрая да плати сметката.

Алтернативни идеи за романтична вечер: Разбира се, освен класическите има много различни възможности за романтика в алтернативен стил. Навън:
Вечеря сред природата, на открито под небето - на плажа, с лодка сред морето /или езерото/ или в планината, с огън, предварително приготвени шишчета например, отново вино и задължително поне едно одеало, особено ако смятате , че има опция и да осъмнете навън. Можете заедно да погледате звездите и да помечтаете. Виена, Рим, Париж: Ако можете да си го позволите, защо да не избягате от всичко в ново, романтично място, мечтано от двама ви и то не само за една вечер, а за цял уикенд. Безспорно най-романтичните градове са Рим, Париж и Виена. А екскурзиите до там са все по-достъпни.

При всички случаи, бъдете себе си.  Отдайте се  изцяло на романтиката, подгответе партньора си за нея, без да се издавате прекалено с подготовката и преживейте най-романтичната вечер. А после се огледайте за още добри идеи и не ограничавайте въображението  си. Търсете романтиката във всеки един ден от връзката си. Така тя ще се запази по-дълго. Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия